am primit citatie la politie si m-am prezentat.m-au pus sa declar ce am facut cu o luna in urma.de ziua fetitei mele.au fost audiati membrii fam si prietenii cu care am fost.eram cercetat pt tentativa de spargere de locuinta.s-a facut recunoastere din grup.o femeie care nu a vazut nr ce-l tineam in mana m-a recunoscut.alta dupa planse m-a recunoscut dupa :fizionomia cefei.un altul spune ca parca eu as fi -in instanta nu m-au recunoscut nici el nici prietenul lui:au fost influentati de sit fam.spun magistratii.martorii mei sunt prea apropiati mie si declaratiile nu-s valabile-spun magistratii.declaratiile acestor martori mincinosi se bat cap in cap.primele lor declaratii scrise nu coincid cu celalalte.am primit mandat de 29 zile.acelasi procuror mi l-a revocat dupa 10 zile!:lipsa probe.am facut plangere penala impotriva martorilor mincinosi.(vecini in acelasi bloc)acum 1 an si 3 luni.nici un raspuns.cei pe care i-au ajutat nu au cum sa ii ancheteze pt plangere mincinoasa.spuneti-mi unde ma mai pot adresa.dosarul insa nu s-a oprit.cu aceleasi probe s-a redeschis.am avut 3 avoc dintre cei mai buni care mi-au spus ca nu se poate...nu au pe ce sa ma condamne.am o definitiva de 2 ani.al 4-lea avocat a depus actele medicale.m-am imbolnavit grav din cauza stresului.astept decizia inml.oameni buni sunt nevinovat pt d-zeu...am 40 ani,2 copii,si propria-mi afacere.vreau ca acest nenorociti sa fie audiati de avoc meu.unde sa mai depun plangere impotriva lor?inrap politiei sunt numai minciuni...ca fac infractiuni cu o masina ce am vandut-o acum 6 ani ,ca sunt prieten cu oameni pe care nici nu-i salut...si ca am o viata monotona..la magazin-acasa-magazin.mi-au scos-o ei din monotonie.m-au distrus.ajutati-ma!va rog....
am inteles ca pe martorii mincinosi nu am unde sa-i mai reclam...nu au mustrari pt ca ne-au distrus viata si chiar daca ar avea nu au cum sa-si schimbe declaratiile pt ca ar fi pasibili de inchisoare.dar OARE nu pot face undeva o cerere ca acestia sa fie dusi la detectorul de minciuni?cat se tine seama de acesta?si daca detectorul arata ca acestia mint oare nu se schimba cu ceva situatia sau este prea tarziu?unde ma pot adresa pt asa ceva?
Solutii
dany1
NU STIU DACA CUNOASTETI CAZUL UNEI FETE DE 17 ANI, PE NUME MARTA CE ¨POSIBIL* A FOST OMORATA DE FOSTUL PRIETEN SI AL CARUI CADAVRU INCA NU A FOST DESCOPERIT, ... (vezi toată discuția)