avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... oameni buni,sunt nevinovat.ce sa fac?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

oameni buni,sunt nevinovat.ce sa fac?

am primit citatie la politie si m-am prezentat.m-au pus sa declar ce am facut cu o luna in urma.de ziua fetitei mele.au fost audiati membrii fam si prietenii cu care am fost.eram cercetat pt tentativa de spargere de locuinta.s-a facut recunoastere din grup.o femeie care nu a vazut nr ce-l tineam in mana m-a recunoscut.alta dupa planse m-a recunoscut dupa :fizionomia cefei.un altul spune ca parca eu as fi -in instanta nu m-au recunoscut nici el nici prietenul lui:au fost influentati de sit fam.spun magistratii.martorii mei sunt prea apropiati mie si declaratiile nu-s valabile-spun magistratii.declaratiile acestor martori mincinosi se bat cap in cap.primele lor declaratii scrise nu coincid cu celalalte.am primit mandat de 29 zile.acelasi procuror mi l-a revocat dupa 10 zile!:lipsa probe.am facut plangere penala impotriva martorilor mincinosi.(vecini in acelasi bloc)acum 1 an si 3 luni.nici un raspuns.cei pe care i-au ajutat nu au cum sa ii ancheteze pt plangere mincinoasa.spuneti-mi unde ma mai pot adresa.dosarul insa nu s-a oprit.cu aceleasi probe s-a redeschis.am avut 3 avoc dintre cei mai buni care mi-au spus ca nu se poate...nu au pe ce sa ma condamne.am o definitiva de 2 ani.al 4-lea avocat a depus actele medicale.m-am imbolnavit grav din cauza stresului.astept decizia inml.oameni buni sunt nevinovat pt d-zeu...am 40 ani,2 copii,si propria-mi afacere.vreau ca acest nenorociti sa fie audiati de avoc meu.unde sa mai depun plangere impotriva lor?inrap politiei sunt numai minciuni...ca fac infractiuni cu o masina ce am vandut-o acum 6 ani ,ca sunt prieten cu oameni pe care nici nu-i salut...si ca am o viata monotona..la magazin-acasa-magazin.mi-au scos-o ei din monotonie.m-au distrus.ajutati-ma!va rog....
Cel mai recent răspuns: anemary29 , utilizator 23:33, 10 Aprilie 2009
Da, cert este un lucru e posibil sa aveti nevoie de un avocat de renume sau macar cunoscut suficient ca pledant deosebit.

Exista situatii in care avocatul poate decide soarta procesului.
Nu stiu ce avocati ati avut si nici nu conteaza, dar oricum eu cred ca veti avea nevoie de avocati care sa poata duce procesul intr-o directie favorabila.
In Romania, nu exista niciun avocat care sa nu piarda niciun proces.Se poate sa ai o durata foarte indelungata de timp dar la un moment dat invincibilitatea se va destrama...Motivele nu are sens sa le expun.Pot fi diverse.

Trebuie sa va inarmati cu speranta si daca situatia starii de sanatate e asa cum spuneti ar fi sanse spre o solutie favorabila.

avocat Claudiu Lascoschi
Si aici am aceias ,suspiciune...:-/
Orice om are suspiciuni.
E normal sa aveti si dvs.:)

Eu zic ca sansele persoanei de a iesi o solutie favorabila la instanta exista.
Doar expertiza mai lipseste.
ba sa credeti d-le detectiv ca spialul penitenciarului nu are medicamente.si dupa ce mi-au aprobat sa i le duc..i le-au dat dupa o saptamana.si referitor la suspiciunile d-voastra...as fi preferat sa stea acolo chiar nevinovat si sa fie sanatos.expertiza inml este pt intrerupere.doar sa ajunga la timp la tribunal.

pot sa stiu ce studii iti trebuie pt a deveni detectiv particular?va multumesc
Ultima modificare: Marți, 31 Martie 2009
Gabriela Mihai, Avocat
Nu e neaparat vorba de studii academice.
O persoana poate sa fie foarte inteligenta si fara a avea studii superioare.
Exista si asemenea persoane.

Domnul detectiv particular are dreptul la baza.

Cu medicamentele si cu asistenta medicala stiu ca exista probleme in penitenciare.

Alte discuții în legătură

Solutii dany1 dany1 NU STIU DACA CUNOASTETI CAZUL UNEI FETE DE 17 ANI, PE NUME MARTA CE ¨POSIBIL* A FOST OMORATA DE FOSTUL PRIETEN SI AL CARUI CADAVRU INCA NU A FOST DESCOPERIT, ... (vezi toată discuția)
Comutare de la pedeapsa pe viata la pedeapsa maxima denied denied Am doi prieteni (sot si sotie) condamnati la detentiune pe viata, au executat aprox. 15 ani din pedeapsa si ar dori sa faca cerere de comutare a pedepsei la ... (vezi toată discuția)
Primul act de adresare la cedo peraspera peraspera Sunt in criza de timp, trebuie sa trimit urgentissim la CEDO un minim de informatii pentru a nu iesi din termenul incontestabil de 6 luni de la pronuntare...ma ... (vezi toată discuția)