Ma puteti ajuta va rog frumos cu un sfat? Plata comisionului bancar o inregistrez 627=5121. Intrebarea mea este: cum inregistrez daca am o returnare de comision bancar? 5121=627???
Buna ziua,
Scuze pentru intrebarea anterioara formulata gresit, dar tot nu sunt lamurita cu acest comision care pare a fi un venit si atunci se face nota 5121=758.x analitic. Multumesc!
Ce nu ati inteles sau ce nu va este clar @dutescu maria? Ce "pare a fi venit"? Un comision returnat ulterior de banca si inregistrat de Dvs. in momentul platii, pe cheltuieli? Venit...de unde :slap:? Poate "fals" venit. Este un comision care se inregistreaza exact cum am scris in pagina 1 a acestui topic. I-am explicat si colegei Jade ca inregistrarea respectiva o fac urmare a unei sugestii venite din partea organelor de control.
Care ar fi monografia contabila; comision bancar achitat de catre clienti? factura client 100 lei dar achita 110 lei prin banca,diferenta de 10 lei cum se deconteaza? 4111=5121 100 lei 10 lei?Imi apare pe balanta 10 lei achitati de catre cleint mai mult.Ms