avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 179 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general returnare comision bancar
Discuție deschisă în Contabilitate în general

returnare comision bancar

Buna ziua,

Ma puteti ajuta va rog frumos cu un sfat? Plata comisionului bancar o inregistrez 627=5121. Intrebarea mea este: cum inregistrez daca am o returnare de comision bancar? 5121=627???

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: contabilbuc , utilizator 09:01, 13 August 2014
Asa este doamna. :)
Buna ziua,
Scuze pentru intrebarea anterioara formulata gresit, dar tot nu sunt lamurita cu acest comision care pare a fi un venit si atunci se face nota 5121=758.x analitic. Multumesc!
Ce nu ati inteles sau ce nu va este clar @dutescu maria? Ce "pare a fi venit"? Un comision returnat ulterior de banca si inregistrat de Dvs. in momentul platii, pe cheltuieli? Venit...de unde :slap:? Poate "fals" venit. Este un comision care se inregistreaza exact cum am scris in pagina 1 a acestui topic. I-am explicat si colegei Jade ca inregistrarea respectiva o fac urmare a unei sugestii venite din partea organelor de control.

Care ar fi monografia contabila; comision bancar achitat de catre clienti? factura client 100 lei dar achita 110 lei prin banca,diferenta de 10 lei cum se deconteaza? 4111=5121 100 lei 10 lei?Imi apare pe balanta 10 lei achitati de catre cleint mai mult.Ms

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare comision returnat banca dutescu maria dutescu maria Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine cum inregistrez returnarea comisionului de catre banca? Fac storno 627 =5121 cu minus dar pe urma in ce cont duc ... (vezi toată discuția)
Inregistrare mandat postal vioviod vioviod .Vand marfa prin curier unui client. Emit factura iar clientul plateste prin banca. 2.Produsul este defect, clientul mi-l trimite inapoi , si stornez factura ... (vezi toată discuția)
Inregistrare capital social rebecavalentina rebecavalentina Buna ziua. Am o intrebare, cine poate sa ma ajute.... Asociatii unei societati are parti sociale: 80 si 20 L-a infiintare, pe 26.09.2013 s-a depus capitatul ... (vezi toată discuția)