avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata si concediu medical - Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata si concediu medical - Revisal

Buna ziua,
Un salariat care se afla in concediu fara plata in perioada 13.03.2019-30.04.2019, a adus concediu medical din 01.04.2019-10.04.2019. Cum operez toate aceste modificari in Revisal? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:20, 9 Aprilie 2019
Concediul medical nu se opereaza in REVISAL .... in acest caz, la data de 01.04.2019 incetati suspendarea c.i.m. pentru CFP.

OUG 158/2005
art.16
(1) Asigurații a căror incapacitate temporară de muncă a survenit în timpul concediului de odihnă sau al concediului fără plată beneficiază de indemnizație pentru incapacitate temporară de muncă, concediul de odihnă sau fără plată fiind întrerupt, urmând ca zilele neefectuate să fie reprogramate.
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cfs-medical pacepa_2001 pacepa_2001 Cum se rezolva urmatoarea situatie....un salariat se afla in concediu fara salariu si, intre timp, aduce si un concediu medical...Cum se procedeaza? (vezi toată discuția)
Concediu medical vs concediu fara plata AndaNav AndaNav Buna ziua si La Multi Ani! Va rog sa-mi spuneti, ce se intampla daca, in timpul concediului fara plata imi iau concediu medical, datorita ... (vezi toată discuția)
Cfs si cm Maya_Rebecca Maya_Rebecca buna ziua. mama mea este in concediu fara plata din februarie. de luni este internata in spital. poate intrerupe cfs sa intre in concediu medical? multumesc (vezi toată discuția)