Am o rugaminte,unde se poate face o plangere la itm Bucuresti deoarece o firma nu vrea sa dea banii pe munca depusa si cum aflu daca un contract a fost inregistrat un REVISAL.Unde ma pot interesa?Multumesc
Buna ziua
As dori sa depun o cerere la ITM bucuresti,din cauza ca o firma nu mi a platit Concediu de odihna,avand vechime 6 anii jumate ,iar la incetarea contractului de munca legal cu acele 21 de zile, mi sa spus ca mai am doar 10 zile. Eu daca luam 17 zile de concediu pe an,am fost anii cand am luat doar 10 zile
Intrebarea mea este ???
Ce trebuie sa scriu in plangere ??
Subsemnatul(a)______________________________________________ identificat(ã) cu buletin /carte de identitate seria_____nr.__________________________, CNP [__]__]__]__]__]__]__]__]__]__]__]__]__], vârsta ____ani, domiciliat(ã)* în jud.____________________loc._________________str._______________________ nr. ___ bl._______ sc._______ et.____ ap._______ angajat(ã)/fost(ã) angajat(ã) în perioada ________la S.C. _________________________________________ S.R.L./S.A. cu sediul în loc. _______________ str.__________________ nr.____ bl._____ reprezentatã prin _______________________________; nr. de telefon la firmã _______________.
Punct de lucru situat în _______________________________________
Număr de telefon la care pot fi contactat(ă) pentru informaţii suplimentare __________________________________:
Prin prezenta vă relatez următoarele:
Semnãtura:_________________
In sesizare relatati despre refuzul angajatorului de a va compensa in bani zilele de CO neefectuate.
Mi s-a făcut un contract de munca ilegal.zic ilegal pentru ca nu l-am semnat.nr.6051/07.07.2017de către Quanta resurse umane.C.F.14766106 mi-au întrerupt somaju din cauza asta.ce pot face???multumesc
Mi s-a făcut un contract de munca ilegal.zic ilegal pentru ca nu l-am semnat.nr.6051/07.07.2017de către Quanta resurse umane.C.F.14766106 mi-au întrerupt somaju din cauza asta.ce pot face???multumesc
Inregistare revisal
chrys90
Buna ziua,
daca contractul individual de munca nu a fost inregistrat in revisal,mai sunt sanse sa pot recupera banii pt perioada lucrata15 zile?
am solicitat ... (vezi toată discuția)