avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală Diverse - ce se intampla dupa moarte?
Discuție deschisă în Cultură generală

Diverse - ce se intampla dupa moarte?

Corpol omenesc contine atomi.Ce se intampla cu acestia dupa moarte?
Cel mai recent răspuns: ARKzad , utilizator 11:45, 1 Aprilie 2013
Nimic nu se pierde totul se transforma!
Pai tocmai asta e! in ce se transforma?
Poate fi explicata astfel nemurirea?
O discutie profund filozofica. Da cred ca noi fiintam intotdeauna, facem parte din entitatea asta numita Terra, si existam fie sub forma umana sau plante sau animale. Atomii din care suntem alcatuiti au existat in alte fiinte si atomii din care suntem alcatuiti vor sluji altora dupa efemera noastra existenta.

Nemurirea este o gluma sau un vis, faptul ca ale noastre corpuri devin dupa moarte hrana pentru organisme mai mult sau mai putin evoluate nu inseamna ca o luam de la inceput.

In opinia mea, daca imbratisam convingerea ca sufletul si corpul sunt entitati separabile ceea ce se intampla cu invelisul sufletului (adica nimic spectaculos) este total lipsit de importanta.
Ultima modificare: Miercuri, 15 August 2012
Ares-3, moderator

Alte discuții în legătură

O informatie- mandatare tutore ContSters345511 ContSters345511 daca maine ma calca masina sau fac stop cardiac ce se intampla cu copii minori?trec la tata legal,nu?ce pot face sa impiedic acest fapt?cum s-ar putea.multumesc (vezi toată discuția)
Importanta sau neimportanta fotografiei in cadrul raportului de constatare tehnico-stiintifica CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI In raportul de constatare tehnico-stiintific nu exista obligativitatea de a se efectua si fotografii? Aceasta intrebare este la modul general. In cadrul ... (vezi toată discuția)
Recalcularea probelor biologice Mavryka Mavryka Am fost implicat intr un accident usor pe data de 26-12-2012 iar l afata locului sa deplasat un echipaj de politie de care am fost testa cu aparatul ... (vezi toată discuția)