Draga domnule sau doamna u.b.i.k.multumesc pentru atentia care o ave-ti pentru acest subiect. nu am dorit sa ating sub nici un fel latura filozofiei teologice.Dar daca incepe,m-as bucura,desi raspunsul final sunt sigur ca ar fi,,crede si nu cerceta"Totusi,atomii nu pot fi transformati *dezintregrati in mod natural.Sau pot si eu nu stiu?Daca pe tera in conditiile de inceput a aparut viata,putem deduce ca si pe alte planete ar fi putut sa se intample la fel?Ce parere ave-ti?
No, sara buna. Unu. Una dintre multiplele definitii ale atomului este ca este cea mai mica particula care prin procedee fizico-chimice obisnuite nu poate fi fragmentata in particule mai simple. Doi. Aici discutam despre "ce se intampla dupa moarte?" nu despre posibilitatea vietii pe alte planete insa, offtopic, va raspund:
:offtopic:
Pana in prezent NU exista nicio dovada ca pe alte planete viata ar fi aparut. Exista doar frumoase rationamente si exista si ecuatia d-lui Drake bazate pe ... nimic ... aceste rationamente impreuna cu ecuatia Drake sunt la fel de absurde, sau la fel de intemeiate ca argumentul ontologic prin care se "demonstra" :rofl: existenta lui "Dumnezeu". In concluzie: Nu stiu care dintre cele doua pozitii: echipa a) Carl Sagan & Frank Drake sau echipa b) Ward & Brownlee au dreptate (adica cei care zic ca Terra e o planeta aflata in media planetelor telurice, intr-un sistem solar mediu, dintr-o galaxie medie sau cei care zic ca suntem ex-cep-tio-nali in toate planurile si, pe cale de consecinta, extrem de rari, daca nu unici) insa pana la aparitia vreunei dovezi, una cat de mica, fie ea si o bacterie extraterestra, scriu aici ca NU STIU insa voi merge pe urma dovezilor indiferent incotro va duce aceasta urma. Trei. Fara niciun pic de malitie va scriu ca ar trebui sa consultati un ghid ortografic (sunt destule online) si sa nu mai scrieti "ve-ti" sau "ave-ti" in loc de veti si aveti. Nu exista niciun motiv pentru care ar trebui scris cu cratima pentru ca aceasta se foloseste doar atunci cand vorbim despre doua cuvinte sau despre doua parti de vorbire diferite care trebuie unite intr-un cuvant, nu despre persoana a II-a plural si in viitor a verbului "a avea". Pe scurt: niciun verb terminat in "ti" nu se scrie cu cratima-liniuta.
Aveti dreptate pentru greseala as avea argumente dar ne abatem de la subiect.Concluzia ar fi ca dupa moarte nu stim ce se intampla cu atomii din noi pana cand nu vor aparea argumente stiintifice .