avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere Info
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere Info

Buna ziua!
Va deranjez cu o intrebare, daca se poate. In cazul deschiderei unui proces, stiu ca actele de la dosar se depun in doua exemplare de fiecare. Intrebarea mea este: Exista posibilitatea sau cum as putea fi sigur ca la actele depuse de mine, nu se modifica/inlocuie/adauga/falsifica/sustrage nimic? Eventual cum pot mentine evidenta actelor depuse in cazul in care acestea "ar face picioare".
Va doresc o zi buna si va multumesc anticipat in cazul unui raspuns.
Cel mai recent răspuns: arakys , utilizator 13:25, 7 Octombrie 2012
nr de dosar il aflti de pe portalul instanteor de judecata ca sa scutiti timp de mers la arhiva si sa verificati opisul scris al dosarelor intrate.
Buna ziua!
Am primit citatia si numarul de dosar.
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala ANDREI ANCA ANDREI ANCA buna ziua,am facut o contestatie la un pv ,am primit citatie iar pe aceasta citatie scrie,,a depune un exemplar plingere,si inscrisuri pentru comunicare sub ... (vezi toată discuția)
Acte disparute din dosar TOS55555 TOS55555 AM CONSTATAT CA NU SUNT LA DOSAR ACTE DEPUSE DE MINE IN URMA CU 3 LUNI.CE SA FAC?ELE APAR IN REGISTRU CDE LA ARHIVA CA DEPUSE,IN SCHIMB NU SUNT IN DOSAR (vezi toată discuția)
Consilier juridic debutant - ce fac in instanta? paneu paneu Buna seara! De curand m-am angajat ca si consilier juridic la o societate comerciala. Peste cateva zile urmeaza sa reprezint societatea in fata instantei si ... (vezi toată discuția)