avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... echivalare de studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

echivalare de studii

Sunt de 7 luni in Germania,detin o diploma de sora de ingrijire de Cruce Rosie,durata de studii 2ani,as dori sa stiu carui forum ma pot adresa aici ptr recunoasterea diplomei ptr ca as vrea sa lucrez in acest domeniu sa pot ingriji si eu persoane bolnave sau in varsta
As vrea daca s ar putea si un sfat in legatura cu pasii de urmat
Mentionez ca eu am oriinalul cu mine si traducerea acestuia autentificata de un notar in Romania
Va multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: banualex , utilizator 10:05, 17 August 2012
Adresati-va Centrului National de Recunoastere si Echivalarea studiilor din cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii. Este o intreaga procedura, veti avea nevoie de apostila din Germania. Cel mai simplu este sa mergeti acolo si veti fi informat corect.
Ultima modificare: Joi, 16 August 2012
MARIANA APOSTOL, Consultant resurse umane
Am recitit mesajul dvs.si inteleg ca sunteti in Germania, mergeti la Consulat.
Ultima modificare: Joi, 16 August 2012
MARIANA APOSTOL, Consultant resurse umane
Poate te ajuta sa citesti articolul asta [ link extern ] /
va multumesc mult o sa incerc sa iau legatura cu Consulatul ptr k fara recunoastere nimeni nu iti poate face actele de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare diploma licenta ndt ndt Buna ziua, Sunt cetatean roman si doresc sa imi echivalez / evaluez diploma de licenta in strainatate, intr-un stat parte la Conventia de la Haga (Statele ... (vezi toată discuția)
Echivalare licenta si master in germania Victor_ro Victor_ro Buna ziua! Am rugamintea sa-mi raspundeti la o intrebare. Vreau sa plec la munca in Stuttgart si sa echivalez acolo diplomele de studiu in domeniul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa-mi spuneți daca apostila de la haga are ... vicutza45 vicutza45 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneți daca Apostila de la Haga are o anumită valabilitate. Eu as vrea sa-mi echivalez in Germania studiile efectuate in ... (vezi toată discuția)