avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... vecinii ma impiedica sa folosesc uscatoria
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

vecinii ma impiedica sa folosesc uscatoria

Pana acum uscatoria nu a fost folosita decat de celelalte 2 familii de la parter (vecinii mei de palier), care nu au balcon. Am solicitat administratorului sa-mi puna la dispozitie, contra cost, o cheie dar a refuzat. Am cerut si vecinilor mei acelasi lucru dar de aproape 1 an refuza sub motiv ca un vecin de la et 2 a depozitat ceva in uscatorie si eu nu pot folosi spatiul pentru uscarea rufelor. Cu toate acestea, ei folosesc nederanjati spatiul tocmai in acest scop.
Va rog sa-mi spuneti cui trebuie sa ma adresez pentru a putea si eu sa folosesc acest spatiu comun, tinand cont ca administratorul spune ca nu e treaba lui si presedinte de asociatie nu exista de mai mult de 6 ani. Daca nu se poate face nimic, mai este obligatoriu sa particip la cheltuielile ocazionate de intretinerea acestui spatiu (incalzire, iluminat, incuietori etc) sau de toate acestea trebuie sa se ocupe doar cele 2 familii care il folosesc? Multumesc
Cel mai recent răspuns: maiam , utilizator 23:01, 27 August 2012
Schimati incuietoarea si dati vecinilor cate o cheie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosire uscãtorie bloc aura 48 aura 48 Bună ziua, Vreau să ştiu dacă eu ca proprietar am şi drepturi într-o asociaţie de proprietari. Vă explic şi de ce Comitetul a hotărât ca în ... (vezi toată discuția)
Uscatoria blocului oana truica oana truica in urma cu aproximativ 3 ani uscatoria blocului in care locuiesc era folosita drept wc public si sala de jocuri de noroc pt. golanii cartierului.Locuind la ... (vezi toată discuția)
Blocare acces uscatorie la bloc Paraschiv2017 Paraschiv2017 Din vara anului trecut, noul administrator, a blocat accesul la uscatorie, unde a stabilit \"sediul asociatiei\". De atunci suntem obligati sa punem rufele la ... (vezi toată discuția)