legally_aid a scris:
Cred că iar vorbim în van, domnule Jocandi Causa.
Nu a spus nimeni că în cadrul unui proces penal, cel care dobândeşte calitatea de martor, ar trebui să refuze să dea declaraţii despre ceea ce ştie. Dacă lui nea Ion i s-a prezentat o citaţie şi i s-a adus la cunoştinţă faptul că are calitatea de martor , atunci el trebuie să declare tot ceea ce ştie .
Dar din informaţiile pe care le avem nu aşa au stat lucrurile.
Aşa încât , vă spun acelaşi lucru ca şi doamnei Amalia: mai lăsaţi-ne cu lecţiile şi încercaţi să rămâneţi obiectiv.
No, să fim sănătoşi:)
O cam dati dupa cires dna avocat. ba nu e proces, ba nu e citatie...
Eu va asigur ca niciun procuror nu si-ar permite sa mearga sa ia declaratii fara sa citeze in p0realabil, eventual cand i se deschide poarta, persoana careia doreste sa ii ia declaratii in calitate de martor.
Vorbim de profesionisti aici . Cu siguranta nea Ion e citat inainte de a i se cere sa dea o declaratie in calitate de martor. No TREBUIE sa declare tot ce stie.
Destul au furat si unii si altii voturi. Poate la viitoarele alegeri, inainte sa dea cu stampila de 10 ori, acei idioti se vor gandi de mai multe ori.
cat despre lectii, nu mi-as permite... eu ma refeream doar la tonul cu care sustineati ca nu i se poate intampla nimic lui nea'Ion, atat.