Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →
marius07 a scris:
Acum imi spui ca nu am citit bine sau ?
Cel putin ai citit acolo unde am indicat eu sau ti-ai dat si tu cu parerea ?
Nu esti obligat sa iei de bun ce zic eu , fiecare face cum considera...
Pai cand vrei sa ti spun?Sa stii ca nu ma dau cu parerea aiurea in tren fara sa ma edific.Nu trebuie sa te agiti atunci cand ti se contesta afirmatia.Si eu am gresit de multe ori,asta e.......le om prinde in final.Referitor la mentinerea obligarii de a nu parasi tara/localitatea pe perioada suspendarii conditionate/supraveghere,intr adevar ea nu inceteaza de drept,se mentine pe toata perioada judecatii,recurs,deci pana la ramanerea definitiva a hotararii.Apoi inceteaza!
Tot din Udroiu iti zic,nu am scenarita sa stii!
Dar mai bine taceam din gura,sa se retina asa,cum ai retinut tu.Promit ca ma abtin de acum.
nu, nu, e in regula :)) zic sa depasim momentul.
catalin1980 a scris:
marius07 a scris:
Acum imi spui ca nu am citit bine sau ?
Cel putin ai citit acolo unde am indicat eu sau ti-ai dat si tu cu parerea ?
Nu esti obligat sa iei de bun ce zic eu , fiecare face cum considera...
Pai cand vrei sa ti spun?Sa stii ca nu ma dau cu parerea aiurea in tren fara sa ma edific.Nu trebuie sa te agiti atunci cand ti se contesta afirmatia.Si eu am gresit de multe ori,asta e.......le om prinde in final.Referitor la mentinerea obligarii de a nu parasi tara/localitatea pe perioada suspendarii conditionate/supraveghere,intr adevar ea nu inceteaza de drept,se mentine pe toata perioada judecatii,recurs,deci pana la ramanerea definitiva a hotararii.Apoi inceteaza!
Tot din Udroiu iti zic,nu am scenarita sa stii!
Dar mai bine taceam din gura,sa se retina asa,cum ai retinut tu.Promit ca ma abtin de acum.
Dar cine a spus ca am retinut asa cum crezi tu ca am retinut , stiam lucrul asta , eu doar spuneam ca atunci cand se dispune susp. cond /executarii nu inceteaza de drept .
Daca cineva intreba in ce situatii as fi spus ce ai spus tu , am indicat si pagina dupa cum ai vazut , sa vada toti ,sa se convinga fiecare . Poate ca e mai bine sa urmaresti forum-ul si atat , cum fac multi . Oricum intentia mea a fost sa informez, nu sa dezinformez , sunt convins ca multe pers. nu stiau lucrul asta .
Ps. Sa stii ca nu ma agit deloc :) spor !