Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →
marius07 a scris:
Eu nu am omis nici un cuvant , am dat copy-paste la grila, daca ar scrie clar sa intelegem si noi probabil nu s-ar mai numi Udroiu :)
De unde ai dat tu copy paste e gresit
Grila e altfel:
Nu sunt obligati sa dea declaratii ca martori:
a) minorii cu varsta de 14 ani
b) investigatorii sub acoperire
c) verii primari ai inculpatului
cu raspuns c
Si cealalta este enunta complet gresit.
Daca puneti grile nu le mai modificati ca se schimba totul...si ramanem cu niste prostii in cap cat noi de mari....la b este impotriva participantilor la infractiunea de furt....
Probabil a modificat grila intre timp , cred ca este printre primele editii , pe asta o am in format electronic , daca vrei ti-o pot trimite in cazul in care poate consideri ca e rea-vointa.
Probabil a modificat grila intre timp , cred ca este printre primele editii , pe asta o am in format electronic , daca vrei ti-o pot trimite in cazul in care poate consideri ca e rea-vointa.
marius07 a scris:
Probabil era grila modificată și răspunsurile erau neschimbate.
marius07 a scris:
Probabil era grila modificată și răspunsurile erau neschimbate.