Favorizarea autorului unei infractiuni de furt comisa de un avocat se judeca de
A- judecatorie
B-tribunal
C-curtea de apel
PHS a scris:
dobitoc a scris:
[ link extern ] /
Rămâne de văzut...
Am văzut și eu postul, sunt curios cum va fi tematica anul viitor la INM.
Mai bine sa nu te mai intereseze
mirei2012 a scris:
ionut198 a scris:
Foloase necuvenite o gasesc ca singura infr de coruptie care nu se judeca in prima inst de tribunal,restul fiind in comp trib.
Intr-un gand
Da...dar nu am gasit nicaieri ca ar fi de competenta procurorului
c_m a scris:
mirei2012 a scris:
PHS a scris:
dobitoc a scris:
[ link extern ] /
Rămâne de văzut...
Am văzut și eu postul, sunt curios cum va fi tematica anul viitor la INM.
Mai bine sa nu te mai intereseze
Amin!
Suntei buni C la ultima...dar la grila cu foloase necuvenite nu mai zice nimeni?
E singura dintre cele 4 care se judeca de judecatorie...luarea de mita, darea si traficul sunt la tribunal...am gresit-o pe asta...de-ar fi numa' asta...ca de acuma n-o mai gresesc
Stie vreun IT-ist de ce nu merg emoticoanele la mine?
c_m a scris:
mirei2012 a scris:
ionut198 a scris:
Foloase necuvenite o gasesc ca singura infr de coruptie care nu se judeca in prima inst de tribunal,restul fiind in comp trib.
Intr-un gand
Da...dar nu am gasit nicaieri ca ar fi de competenta procurorului
Competenta de constatare a acestei infractiuni revine organelor de cercetare,cel putin asa am gasit eu.
"Actiunea penala pentru infractiunea de primire de foloase necuvenite se pune in miscare din oficiu. Competenta de constatare a acestei infractiuni revine organelor de cercetare penala ale politiei, care pot efectua urmarirea penala in cazul infractiunii de primire de foloase necuvenite, cu conditia de a inainta dosarul procurorului cu cel putin 2 zile inainte de expirarea termenelor prevazute in Art. 2 "