Buna ziua . Am tot citit in legea 230 si in norme si nu am gasit nicaieri raspunsul la urmatoarea nelamurire pe care o am : "Asociatia de Proprietari poate fi condusa de 2 persoane din aceeasi familie ( sot-sotie ) ca si administrator si presedinte , adica sotia sa fie administrator iar sotul sa fie presedinte " ?
Singurul conflict de interese este cel despre care stiti.
Inca o data: deciziile in asociatie se iau in comitetul executiv, deci sunt mai multi membri, nu numai presedintele asociatiei si cu monitorizarea si avizul cenzorului. Asta daca asociatia functioneaza in conformitate cu legea.
Daca functioneaza numai partial sau altfel decat prevede legea, orice se poate intampla. Pana la urma presedintele cu administratorul pot fi prieteni foarte buni si sa ia decizii la fel de defectuoase.
Dar cenzorul sa fie sotia si presedinte sa fie sotul? la fel cred ca se poate, nu? nu sunt grade de rudenie si la fel cenzorul practic verifica gestiunea si actele administratorului, nu?
Incompatibilitate
30 LAURA
Buna ziua, Va rog sa imi comunicati daca la Asociatia de proprietari sotul doamnei care face contabilitate si caserie poate sa fie presedintele aceleasi ... (vezi toată discuția)