avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... plata unei asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

plata unei asigurari

Buna va deranjez cu o intrebare legata de plata unei asigurari in germania.Copilul meu in varsta de 25 ani a accidentat intr o parcare pe timp de noapte o masina,a stat veo 20 min si a plecat ptr ca transporta medicamente la farmacii plus probe patologice ptr spitale si la spitale avea ore fixe.Este adevarat ca s a speriat si a plecat fara sa lase bilet dar s a prezentat a doua zi la ora 14 la politie anuntand accidentul acesta proucandu se noaptea precedenta la ora 1 35.A fost un proces in care el nestiind germana doar eu am fost si l am ajutat cu putina limba germana stiuta,a rezultat suspendarea carnetului pe 8 luni,daune de 900 euro si cheltuieli de 750 euro.Acum sa va spun el conducea fiind angajat de un patron care avea si el contract de subinchiriere a masinii de la un alt patron care avea asigurare ptr masina.Va intreb este ok sa ii ceara copilului meu compania de asigurari 2500 de euro sau trebuie sa intre suma asta in asigurarea patronului masinii?Va implor raspundeti sunt disperata,va dati seama ca am si cheltuielile procesului si nu ma descurc.Va multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: ContSters116232 , utilizator 21:08, 4 Iunie 2013
Foarte util articolul ! Mii de multumiri=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier mortal in franta teiu teiu In urma unui accident mortal in Franta, tatal meu a decedat, iar bunica in stare grava a fost internata la spital in Franta. Masina distrusa aproape in ... (vezi toată discuția)
Care sunt limitele maxime de despagubire pentru deces si infirmitate permanenta (polita asig. auto spania) lauragavril lauragavril Tatal meu a fost victima a unui accident de masina petrecut in Romania, soldat cu [b]moartea mamei si ranirea grava a tatului[/b]. Vinovatul este un sofer ... (vezi toată discuția)
Asigurari si daune (intrebari, nelamuriri, nemultumiri, sfaturi, legislatie,etc.) nucu$ nucu$ Incerc sa ofer celor interesati, un spatiu in care sa poata primi raspunsuri legate de asigurarile obligatorii si facultative.Rugamintea mea este sa pastram ... (vezi toată discuția)