avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Absovent facultate acreditata invatamant la distanta ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Absovent facultate acreditata invatamant la distanta spiru haret ,care dupa ce a luat licenta,facultatea a fost scoasa ca neacreditata

Am absolvit Facultatea de Management Brasov in iunie 2009 insa dupa ce am platit 3 ani taxe,m-am trezit dupa licenta ca facultatea cu invatamant la distanta este neacreditata.Am dat examen de licenta la fel cu toti cei de la alte forme de invatamant si am promovat insa ....intrebarea mea este :
Cum pot sa-i fac pe cei raspunzatori de aceasta situatie sa raspunda ?
Mentionez ca invatamantul la distanta era acreditat cand am inceput facultatea.
Dupa mine cei vinovati sunt Ministerul educatiei si invatamantului dar si facultatea .
Astept un raspuns si chiar ajutor !
Cel mai recent răspuns: V Ioana-Iulica , Consilier juridic 10:42, 31 August 2012
Pe dvs. va intereseaza cum sa-i faceti raspunzatori pe cei vinovati (ca nu v-au anuntat ca facultatea nu mai este acreditata), sau doriti sa stiti cum sa va rezolvati situatia ?!
Mergeti la Facultatea de Management Brasov, faceti o sesizare scrisa pe care o inregistrati si pastrati o copie pt. dvs. (in care sa scrieti toate nemultumirile), apoi va inscrieti in audienta la Decanul facultatii (pentru a discuta in detaliu ceea ce ati scris in sesizare). Vedeti ce solutie primiti. In cazul in care raspunsul nu este multumitor, puteti sa va cereti drepturile in instanta cu dovada platii taxelor de scolarizare.
Jurist Ioana-Iulica V.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere diploma natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua, prin prezenta adresa va rog sa imi comunicati pe cat este posibil urmatoarele : 1.In anul 2009 am terminat la Fac. de Management Brasov - ... (vezi toată discuția)
Relicentiere spiru haret natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua , as dori o parere despre mult mediatizata cerere si sustinerea relicentieri , eu am sustinut licenta in anul 2009 in data de 06 iulie (inainte de ... (vezi toată discuția)
Facultate neacrediata mariaandra mariaandra Buna seara! sunt studenta in anul 3 la o facultate neacrediata si urmeaza sa imi sustin lucrarea de licenta in fata unei comisii de la Pitesti. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)