avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare functionare public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare functionare public

sunt functionar public, gradul profesional principal, intr-o institutie de stat. in zilele urmatoare voi participa la concursul de promovare intr-un grad superior. problema care se pune la reincadrare, din moment ce cf noilor prevederi legale nu mai exista o incadrare conform treptelor de salarizare (adica III, II, I), de ce salariu voi beneficia? de cel al unui consilier superior aflat in vecehea treapta I de salarizare? sau al celui aflat in vechea treapta III de salarizare?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:33, 6 Septembrie 2012
Este la gradul profesional superior, fosta treapta III conform art. 13 alin(2) din Legea 283/14 decembrie 2011
e logic....mutumesc
totusi mi se pare o discriminare, in sensul ca nu voi avea posibilitatea de a avansa la fosta treapta I de salarizare...sau in ce conditii voi accede la salariul unui superior cu treapta I de salarizare, din moment ce au disparut treptele in noile conditii?
Doar in momentul in care se vor aplica indicii de salarizare din legea 284/2010 (nu prea curand, dupa parerea mea).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea functionarilor publici jigan56 jigan56 Va rog sa ma ajutati cu un raspuns privind promovarea functionarilor publici avand functie de executie, posibila in anul 2012, aferenta urmatoarelor ... (vezi toată discuția)
Fostele trepte de salarizare... alina8008@yahoo.com alina8008@yahoo.com va rog sa ma ajutati cu prevederea legala potrivit căreia, promovarea în gradul profesional imediat superior celui deţinut se realizează obligatoriu în ... (vezi toată discuția)
Incadrare dupa promovare IDANUT IDANUT Daca promovez anul acesta din inspector principal in inspector superior, as dori sa stiu cum o sa fiu incadrat tinind cont ca am o vechime de 25 de ani in ... (vezi toată discuția)