avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cladire pe terenul meu
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cladire pe terenul meu

buna ziua
Sunt intr-o situatie bizara, poate are cineva un sfat: pe terenul meu exista o cladire a unei firme care a intrat in insolventa si a fost radiata. Ce fac eu cu cladirea? A cui este?
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 19:53, 11 Septembrie 2012
asa e, se pare ca o instanta nu poate pur si simplu sa constate ca trece in posesia mea daca societatea nu mai exista
tre sa faca si lichidarea:) abia apoi are cu cine vb si/sau judeca..
mai sunt alte solutii..dar nu le pot postaB-)
Acum nu mai inteleg eu, care lichidare ca societatea este radiata?!
lichidatorul si-a terminat treaba, firma e radiata
V-am pus niste intrebari (pentru forumistul care a deschis subiectul) la care nu ati dat raspuns. Si daca nu este cladirea societatii, a fost doar inchiriata?
Si daca este cladirea societatii totusi cine i-a dat autorizatie de constructie, ca doar nu Sfantul Duh ci clar ca primaria de care apartine terenul d-voastra. Iar primaria va spunea carei societati apartine. Cu tot respectul, dar pentru mine personal, e ceva ce nu se leaga, in acesta poveste...

Alte discuții în legătură

Anulare de vânzare (frauduloasa) a lichidatorului Mihai003 Mihai003 Persoana fizica, posesor al unui imobil compus din teren suprafata cca 1000 mp si constructii 150 mp. Terenul are categorie curti constructii si are destinatie ... (vezi toată discuția)
Dispensar veterinar chindrisliviuion chindrisliviuion Buna ziua. Sunt proprietarul unui teren, mostenit de la tatal meu, pe care pe vremea lui ceausescu, prin anii 70 s-a construit dispensarul veterinar. Langa ... (vezi toată discuția)
Clarificare drepturi respectiv titlu de proprietate gabriel.b gabriel.b Buna ziua si bun gasit! trebuie sa apreciez efortul d-stra de a intretine un astefel de portal. Din partea mea, toata consideratiunea. Am si eu o ... (vezi toată discuția)