avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Examen admitere barou Bucuresti
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Examen admitere barou Bucuresti

Pentru dosar, daca nu sunt din bucuresti trebuie sa-mi scot cazier fiscal?Adeverinta de la psihiatru are timbru cea de la medicul de familie nu are....e bine asa?Multumesc
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 12:10, 7 Septembrie 2012
Nu este vorba de cazier fiscal ci de cazier judiciar si este obligatoriu. Acesta se obtine de la Politia de care apartineti cu domiciliul si trebuie sa fie eliberat cu cel mult 15 zile anterior datei de depunere a dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar examen in primarie mirunapapas mirunapapas Buna Ziua! Doresc sa-mi depun dosarul pentru un examen intr-o primarie.....Am terminat dosarul de complectat dar la cazier fiscal apare o fapta scrisa in ... (vezi toată discuția)
Eliberare cazier judiciar AnittaClaudia AnittaClaudia Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii pentru eliberarea cazierului judiciar in situatia in care fac cerere de eliberare a lui intr-un alt oras fata de ... (vezi toată discuția)
Eliberare cazier lunajoy lunajoy nu sunt din bucuresti.exista posibiliatea sa-mi pot ridica de aici cazierul?mentionez ca mi-a expirat viza de flotant daca aceasta ar fi avut vreun rol ... (vezi toată discuția)