Am o intrebare care ma macina de ceva timp , in urma cu aproximativ un an de zile avand varsta de 16 ani am comis o magarie cu un tovaras de al meu . El mi-a zis sa-l sun pe un prieten de al nostru sa coboare jos cu camera de fotografiat,eu stiind ca el vrea sa o fure ,l-am chemat , tovarasu meu i-a dat cu spary in ochii i-a luat camera eu am stat m-am uitat , dupa ce i-a luat camera am fugit.Dupa jumatate de ora a venit un tovaras de a lui sa ne i-a cu masina sa caute un amanet un poate sa o bage . Baiatul caruia camera a fost furata ne-a sunat si ne-a dat un punct de inatlnire zicand ca ne da 3 milioane daca i dam camera inapoi, noii ne-am dus , politia era acolo si ne-a luat la sectie .Acolo din cate tin minte am declarat adevaru , dar fiind minora si mama bonava declarastia mea nu a fost semnata .A trecut ceva timp iar politia se prezinta la mine la usa pentru a ma prezenat la politie,mie frica de ce pot pati , ce e de facut?.Sunt la prima abatere , pot pati ceva grav ?Rog seriozitate, mulutmesc!
P.s:bunul a fost recuperat in seara cand ne-a prins politia .Am fost acuzata ca,complice de talharie .
Talharie
StefanMarian
Acum 2 ani de zile datorita ca ma trecut printr-o perioada mai grea am comis o \"talharie\" as vrea sa stiu si eu daca risc sa fac inchisoare sau pot scapa ... (vezi toată discuția)
Talharie
tudodeanisoara
la ce se incadreaza fapta ruperea unui lantisor de aur de la gatul unei persoane si ce pedeapsa primeste astept raspuns va multumesc . baiatul este arestat ... (vezi toată discuția)