BX 
	    	Utilizator

BX 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Admin	                   

Va solicit cateva raspunsuri legate de noua versiunea Avocatnet.ro:
1. Ce parere aveti de noua organizare? 
2. Cum vi se pare functionalitatea acestuia? ... (vezi toată discuția)
	                    Admin	                   

Va solicit cateva raspunsuri legate de noua versiunea Avocatnet.ro:
1. Ce parere aveti de noua organizare? 
2. Cum vi se pare functionalitatea acestuia? ... (vezi toată discuția)

hycul	                   

am internet si mi s-a furat ip si respectivu care mi-a spart ip a facut cumparaturi online de pe cardu o altei persoane.m-am trezit cu politia la usa zicand ca ... (vezi toată discuția)
	                    hycul	                   

am internet si mi s-a furat ip si respectivu care mi-a spart ip a facut cumparaturi online de pe cardu o altei persoane.m-am trezit cu politia la usa zicand ca ... (vezi toată discuția)

alinarms	                   

mi s-au spart toate conturile yahoo de catre hackeri, un singur cont am reusit sa il recuperez. cineva are acces permanent la PCul meu. ieri mi-a instalat ... (vezi toată discuția)
	                    alinarms	                   

mi s-au spart toate conturile yahoo de catre hackeri, un singur cont am reusit sa il recuperez. cineva are acces permanent la PCul meu. ieri mi-a instalat ... (vezi toată discuția)