BUNA ,SA INCEPEM .AM VARSTA DE 62,5 .AM LUCRAT 32,8 ANI DIN MAI MULTE ANGAJARI .22ANI INTR-O TIPOGRAFIE UNDE AM BENEFICIAT DE GRUPA 2, AM LUCRAT LA UN PARTICULAR 3,6 ANI . 2 ANI AM PLATIT DIN MINA 2MILIOANE LUNAR .CEI DELA CASA DE PENSII MI-AU ZIS CA AM 32,8 ANI LUCRATI DAR NU AM VARSTA DE PENSIONARE... CEI DE FACUT ,MA POT PENSIONA ANTICIPAT SAU CE FAC. DE LUCRAT UNDE SA MAI LUCREZ ,.LA ANI ASTIA NU MAI MA IA NIMENI .ASTEPT UN RASPUNS .VA MULTUMESC
1. Raspunsul meu se baza pe raspunsul dat de Casa de Pensii care spunea ca are un stagiu de cotizare de 31 de ani si 11 luni la care am adaugat cei 5 ani.
2. Daca in cei 31 de ani si 11 luni intra si adaosul de 5 ani pentru grupa a II-a de munca atunci asa este, nu poate beneficia de reducerea varstei standard de pensionare.
Nu puteti beneficia de reducerea varstei standard de pensionare,deoarece nu indepliniti conditia de stagiu de 35 de ani.Cei 5 ani si 3 luni de perioada suplimentara la in munca intra in total stagiu de cotizare de 31 de ani si 11 luni.
Grupa munca
ciubotarudan
Pentru 13 ani si 7 luni lucrati in gr. 2 de munca, la impliniriea varstei de pensionare se adauga ceva . Mentionez ca sunt barbat ,nascut pe20.06.1954 , in ... (vezi toată discuția)