avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Plata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Plata

Cu cat este normal sa platesti un avocat si cand ar trebui sa se efectueze plata?
Cel mai recent răspuns: martial law , utilizator 16:55, 22 Ianuarie 2009
Lilcrin, paradoxul ar fi ca peste toate cele ce vi s-au intamplat, speta sa fie una usoara, clara, solutionabila in prima instanta. Sunt insa curios sa stiu daca ati avut o discutie cu "avocatul" pe tema nerespectarii contractului de asistenta juridica si daca da, ce explicatii ati primit.
Nu, nu am avut, din pacate, am avut incredere in dansul pentru ca mi-a fost recomandat. Nu raspunde la telefon si cand merg la dansul la birou nu este de gasit...:(( Deci nu prea am ce face...#-o
:(
INaintati plangere la Barou. NUmai ca timpul trece si sa nu pierdeti termenele la instanta. Daca arde, TREBUIE sa faceti ceva Lilicrin!
Ultima modificare: Joi, 22 Ianuarie 2009
martial law, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu avocat in procesul penal rupa rupa care este onorariul maxim , solicitat de catre un avocat , care reprezinta un inculpat in instanta de fond ? va rog ( nu stiu daca m-am facut înteles ) (vezi toată discuția)
Este interzisa stabilirea onorariului de succes in legatura cu latura penala a procesului penal? cezarad cezarad Am o intrebare. Recent am intrat intr-o disputa cu un jurist care sustine ca in cazul unui contract de asistenta juridica este interzisa inserarea unei clauze ... (vezi toată discuția)
Onorarii avocatiale anonim anonim Buna ziua! Care sunt limitele minime-maxime ale onorariilor solicitate de avocat pentru o consultanta pe dreptul familiei? Nu este ceva legat de un dosar ... (vezi toată discuția)