avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata restantelor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata restantelor

Buna ziua,am ramas restantiera de acum un an,platind dar nu suficient sa pot acoperi in totalitate,in ultimele 5 luni am platit sume intre 500 ron lunar,300ron,iar acum a venit o somatie ca figurez cu nici o factura pe 2012.Mentionez ca mai am 1300ron intretinere plus 500 ron penalitati.Eu platind lunar sume acestea mi sa spus ca nu am achitat nimic pe anul in curs.Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat,deoarece d-na care incaseaza banii nu este adm.,ci sotul acesteia iar d-l este batran si bolnav.Are dreptul de a incasa banii si a elibera facturi?Nu am vrut sa intre in apart meu pt citire apometre deoarece consider ca nu are acest drept,in schimb iam permid d-lui presedinte. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: florinamatei , utilizator 12:25, 28 Septembrie 2012
Unde ati auzit, doamna, asa "prapastii"? Nu este nimic adevarat. Daca stati in baza acestor zvonuri riscati sa va alegeti cu penalizari cat cota de intretinere.
Bine ca ati achitat si sunteti la zi! :)
Va multumesc frumos,o seara placuta
Buna ziua.Va rugam frumos sa ne ajutati,cum putem rezolva situatia.Am achitat absolut tot,inclusiv luna august.Aseara ni sa spus ca mai avem de plata pt luna viitoare penalitati pt toata suma pe care am platito.Au afisat intretinerea pe data de 24 sept,iar noi pe 26 am platit tot.Comitetul blocului,si inclusiv locatarii iau explicat sotiei administratorului ca nu mai avem nimic,suntem la zi,iar dansa sustine ca mai avem o luna de plata la penalitati.Dupa aceea ma jignit de fata cu locatarii foarte urat.Unde ne putem adresa pt drepturile noastre?
Va multumesc frumos,buna ziua

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante intretinere cirstoceaelena cirstoceaelena buna seara in anul 2012 mama mea ne platind intretinerea a fost data in judecata de catre asociatia de proprietari a blocului in care dansa locuieste pt ... (vezi toată discuția)
Administratora nu mi-a eliberat chitanta in urma platii iburlacu26 iburlacu26 Am si eu o nelamurire.Am fost dat in judecata ca am avut de plata 4700 lei restanta,nu am reusit sa-i dau in timpul oferit de administratie si s-a apelat la ... (vezi toată discuția)
Decret 167 / 1958 privind prescriptia extinctiva Lokatar Lokatar Mai este in vigoare Decretul 167 / 1958 privind prescriptia extinctiva ? Se aplica la acest moment in asociatiile de locatari-proprietari? (vezi toată discuția)