avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Rate neachitate...
Discuție deschisă în Executare silită

Rate neachitate...

Buna ziua!

Problema mea este urmatoarea:
Am facut un credit de nevoi personale (fara girant, fara garantii, fara ipoteca - deci doar cu adev. de salariu, factura de utilitati ect) intre timp am fost disponibilizat, iar in clipa de fata, pentru o perioada nu am nicio sursa de venit.

Mi s-a comunicat telefonic de catre reprezentantul bancii, ca in scurt timp se va apela la un executor bancar.

In conditiile date (credit fara ipoteca, garantii etc, faptul ca sunt neangajat si ca nu detin bunuri mobile sau imobile) ce poate face un executor bancar?

Va multumesc anticipat

Alexandru C.
Cel mai recent răspuns: CTud , utilizator 03:03, 31 Ianuarie 2009
contractele de imprumut, credit nu se mai investesc ci se pun direct in executare.Reprezinta titlu executor, idem cambia si biletul la ordin
Am inteles, intr-un final :)

Va multumesc mult pentru raspunsuri! =D>

Numai bine!
Biletul la ordin si cambia desi teoretic sunt titluri executorii ele inca se mai investesc in unele zone mai speciale din tara, asa ca nu este o regula...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca te scuteste de debit ? Badger Badger Daca ai un credit ganatat cu ipoteca si valoarea imobilului ipotecat scade sub valoarea creditului (din motive obiective, ex. caderea pietei imobiliare...) si ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin avalizat osaka osaka Buna ziua, In urma cu doi ani de zile am cumparat un teren la semnarea contractului de credit cu banca mi s-a solicitat si un bilet la ordin avalizat, pe care ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin refuzat alynabica alynabica buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii daca am un bilet la ordin refuzat pot sa-i deschid procedura de insolventa firmei respective? ... (vezi toată discuția)