avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cerere de dizolvare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cerere de dizolvare

buna ziua
am o rugaminte mare cine ma poate ajuta cu un model pentru o cerere de dizolvare a unei socitatii comerciale in baza art. 237 alin.1 lit. c din Lg 31/1990.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 17:38, 30 Septembrie 2012
eu ma aflu in situatia prevazuta de art. 237 alin. 1 lit c din lege, nu mai pot face dovada sediului si ma intereseaza o actiune formulata pe prevederile art
Dumneavoastra aveti nevoie pt o cerere catre instanta?
da ....am nevoie de un model de actiune catre instanta daca are cineva.....va multumesc!
:(( chiar nu ma poate ajuta nimeni?
Dumneavoastra ce calitate aveti fata de societate? Terta persoana, organ de conducere?

Alte discuții în legătură

Dizolvare / lichidare sa corelia corelia O societate pe actiuni care nu si-a majorat capitalul social in 2007/2008 si de atunci nu mai functioneaza, nu are datorii, poate fi dizolvata/lichidata in mod ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate comerciala MOROSANUDRAGOS MOROSANUDRAGOS Buna ziua , In anul 2008 am infiintat impreuna cu sotia o societate comerciala dar in anul 2009 am fost nevoiti sa-i suspendam activitatea datorita ... (vezi toată discuția)
Proces verbal dizolvare srl cu doi actionari carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Are cineva un model de p.v. de dizolvare a unui SRL care are doi actionari ? Urmeaza si lichidarea. ... (vezi toată discuția)