avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sisteme de securitate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sisteme de securitate

am montat un sistem de alarma unui prieten care are un mic magazin alimentar. recent la un control al politiei din localitate i s-a spus ca nu este legal ce am facut si ca mi se intocmeste dosar penal. sistemul a fost montat in 2002.iar politia a venit abia acum. este normal?
Cel mai recent răspuns: alex d , utilizator 01:02, 17 Octombrie 2009
Conform legii in vigoare orice sistem de alarma antiefractie trebuie montat de catre un Tehnician pentru sisteme de detectie, CCTV , control acces. Iti recomand sa nu mai instalezi sisteme de detectie. Pot aparea probleme si la programarea codurilor master si de programator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie instalare sisteme supraveghere nastase.cris nastase.cris As dori sa stiu daca pot sa obtin autorizatie de instalare/intretinere sisteme de supraveghere video, fiind persoaneca fizica autorizata (PFA). Am absolvit ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere pzoli89 pzoli89 Buna ziua, Am si eu o intrebare legate de camere de supraveghere. Intr-un magazin mix la tara, am instalat cu patronul un sistem de ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pt mai multe domenii de activitate... alintel alintel [quot]Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce coduri caen trebuie pt urmatoarele activitati (daca sunt activitati care se pot cumula pe un singur cod caen) : 1. ... (vezi toată discuția)