Buna ziua,am rugamintea sa mi se spuna daca conform noului cod civil pot cere odata cu pensia alimentara,tatal parasind domiciliul unde stau eu si copilul sau de 3 ani si fugind de responsabilitati,nevrand sa-mi dea bani cand cer pentru mancare la copil si mai rau,de cate ori luam contact si la telefon ma tortureaza psihic batandu-si joc de mine profitand ca acum nu am venit si depind de el poate dar de fapt mai mult ma ajuta mama,intreb daca pot cere si daune morale intrucat mi-a facut atata rau incat sunt in pragul unei caderi nervoase si m-am si imbolnavit de cate mi-a facut si eu si mama si continua tot mai rau,chiar a spus ca o sa bage divort cand o avea bani si are in jur de 30 mil salariu,noua nedandu-ne nimic,platind in schimb leasing la o masina cam 9 mil pe luna.este mai important sa dea pe masina si nu la mama si copil/intreb daca el nu vrea sa dea eu cu ce hranesc copilul.a dat si in mine si am certificat medico legal si declaratii la politie,pot pune si ordin de a nu mai veni la mine daca se poarta asa urat?cum pot face si in ce ordine,in baza caror legi?de divort acum nu am bani.pot face restul?
am inteles,mai am o intrebare,domiciliul minorei pot sa-l stabilesc la mine sau tot la divort se poate cere?ca minora a stat pana acum doar la mine nu la tata desi noi figuram ca o familie la adresa tatalui totusi nu a stat niciodata acolo,nu stie casa,noi aici platim pentru ea la intretinere.mersi
Intrebare
mihaella23
Buna ziua,va rog frumos,as vrea sa stiu daca pot pune ordin de restrictie sotului spre a mai veni la mine acasa noi avand un minor si fiind inca casatoriti dar ... (vezi toată discuția)