Va rog sa-mi spuneti si mie, daca intr-o Asociatie de proprietari, comitetul executiv poate lua hotararea de a-mi micsora salariul pe motiv ca se palteste impozit prea mult la stat. Mentionez ca salariul meu a fost negociat si aprobat si Adunarea Generala acum 1 an de zile. Si daca poate nu trebuie sa fiu instiintata de modificare printr-un act aditional cu 20 de zile inainte de modificare?
Nu trebuie sa fie consemnat in caietul de procese verbale? Practic s-a discutat in sedinta de comitet,a propus presedintele dar nu au votat.
Multumesc!
HG nr.500/2011:
art.4 (2) Orice modificare a elementelor prevazute la art. 3 alin. (2) lit. a), c)—g) se inregistreaza in registru cel tarziu in ziua lucratoare anterioara implinirii termenului de 20 de zile lucratoare prevazut la art. 17 alin. (5) din Legea nr. 53/2003, republicata. Exceptie fac situatiile in care modificarile se produc ca urmare a unei hotarari judecatoresti sau ca efect al unui act normativ cand inregistrarea in registru se face in ziua in care angajatorul se prezuma, potrivit legii, ca a luat cunostinta de continutul acestora.