Pentru infiintarea unui SRL, la ce cheltuieli ar trebui sa ma astept? Cam cat ar fi plata unui avocat pentru a se ocupa de infiintare (de la 0 pana sa fie complet functionala societatea)?
Multumesc
Nu stiu daca despre mine se spunea ca bat campii,umu pare rau dar asta fac toata ziua...credeti pe altii care stiu mai bine cei care ziceti ca unii bat campii!La registrul comertului actul costa 900.000 la asociat unic si 1.800.000 la 2-5 asociati.Daca nu credeti intrati pe www.recom.onrc.ro,iar daca considerati ca notarii SI(!!!!) avocatii nu va USUCA de bani...mergeti la ei!Ei fac cu comision,direct la noi la registru e mai ieftin!
succes!
sau mai bine cititi Ordinul ministerului justitiei nr. 3116/C din 9 nov. 2004 privind aprobarea de noi tarife pt serviciile de asistenta prestate de oficiile registrului comertului.
Specimenul de semnatura pt srl se depune la registrul comertului si este gratuit (se semneaza intr-o casuta.Nu doare!). Dupa semnarea si inregistrarea actului constitutiv.
Madalina
eu am facut actu constitutiv singura ...si doar l-am autentificat la notar.
Nu scrie nicaieri ca e obligatoriu sa faci actu constitutiv la registru sau la notar....sau avocat.
foarte bine ca l-ai facut singura,daca l-ai copiat dupa un model nou...ai avut succes.Dar unii care il fac de capul lor fara nici o baza,il fac degeaba...succes tuturor!
aveti mare dreptate dragi colegi...unii chiar bat campii, si apropo' ,taxele nu mai difera in functie de capitalul social.la unii poate ar fi bine sa nu ii contrazicem, pentru ca am avut surpriza sa constat ca in fiecare judet se lucreaza altfel, de parca nu ar fi aceleasi legi.
referitor la reprezentarea prin avocat, nu vad de ce sa mearga omul sa se dea cu capul de pereti pentru fiecare referent are stilul sau de lucru si de fiecare data lipseste cate ceva sau hartiile nu sunt puse in ordinea in care le convine lor.
iar cazierele se pot scoate in baza unui mandat, ati auzit de reprezentant fiscal?
multa bafta!
Societate comerciala
anonim
salut, vreau si eu sa infiintez o soc. comerciala si ma intereseaza cam care ar fi taxele pe care trebuie sa le primesc, adicatelea tot ce trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Ajutor firme!
succes
BUNA ZIUA! va rog sa-mi spuneti de ce acte am nevoie si cum procedez ca sa modific statutul unei societati, sa modific actul constitutiv sau sa schimb codul ... (vezi toată discuția)