avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedintele refuza sa stampileze listele de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedintele refuza sa stampileze listele de intretinere

Ma confrunt cu urmatoarea problema:
Presedintele Asociatiei de proprietari refuza de fiecare sa semneze si sa stampileze listele de intretinere, invocand fel si fel de motive aberante doar ca sa refac listele. Mentionez ca listele sunt intocmite corect si verificate de cenzor inainte sa ajunga la presedinte.
Va rog sa-mi spuneti daca pot face o sesizare serviciului specializat din cadrul primariei si daca poate sa dispuna sanctionarea presedintelui?
Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 17:50, 5 Octombrie 2012
Daca sunteti administratorul de imobil nu se justifica sa aveti relatii incordate cu presedintele
Demonstrati tact,intelegere si toleranta in relatiile cu presedintele
Nu se justifica sa ajungeti la reclamatii la primarie,nu de alta dar sa nu initiati diferende care sa degenereze in deschiderea cutiei Pandorei ...
Ultima modificare: Joi, 4 Octombrie 2012
ynocentta, utilizator
Se poate face o sesizare la primarie pentru astfel de abateri .

Aici aveti legea :Legea nr. 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari va rog sa o lecturati.

[ link extern ]
Multumesc pentru raspunsuri.
Am tot incercat sa inteleg si sa tolerez, dar de 8 luni de zile tot incearca sa-si bata joc de mine sa se joace cu nervii mei si sa ma acuze de furt .....chiar nu mai pot tolerez.

Enumerati va rog cateva probleme pentru care presedintele refuza semnarea listei de consum.Poate are dreptate.
Ultima modificare: Joi, 4 Octombrie 2012
ogra, utilizator
Daca listele sunt verificate si semnate de catre cenzor, faceti o adresa pe care o trimiteti prin posta cu confirmare de primire presedintelui si comitetului in care ii informati ca nu afisati listele nesemnate si nestampilate de catre presedinte, iar pentru eventualele penalizari la facturile neachitate nu sunteti raspunzator.
Nu aveti liste nu incasati!
Ultima modificare: Joi, 4 Octombrie 2012
ContSters241232, utilizator

Alte discuții în legătură

Penalitati abuzive? RobertIvan RobertIvan Buna seara. Indraznesc sa va cer sfatul intr-o problema aparuta recent la calculul cotelor de intretinere aferente imobilului in care locuiesc. IN ... (vezi toată discuția)
Penalizarea procentuala de 0,2% /zi andreeaneagu andreeaneagu Va rog sa-mi spuneti si mie daca este corect ca penalizarea procentuala sa se treaca in lista de intretinere inainte de total luna? Sau trebuie sa se treaca ... (vezi toată discuția)
Tabelul cu cotele de intretinere se semneaza si de presedintele asociatiei ? Lidia2012 Lidia2012 In mod repetat, tabelul cu cotele de intretinere pe apartamente afisat, apare semnat NUMAI de administrator si de cenzor. Lipseste semnatura Presedintelui ... (vezi toată discuția)