avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... \\"ROTIREA CADRELOR\\"
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

"ROTIREA CADRELOR"

01.10.2012
Monica Macovei, eurodeputată PDL: "Daniel Morar merită să fie procuror general."
[ link extern ]

01.10.2012
Procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, care si-a terminat marti, 02.10.2012 mandatul, a anuntat luni, 01.10.2012, ca atributiile sale vor fi preluate, pentru sase luni de procurorul-sef al DNA, Daniel Morar.

02.10.2012
Conducerea DNA a fost preluata de unul dintre adjunctii procurorului sef Daniel Morar.

aici e politica (pdl-ista) toata ziua!... sau (si) prosteala pe fatza in toata regula?!...

cum poate permite usl-ul (la putere?) asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:27, 18 Ianuarie 2013
asta cu basescu viitor prim ministru o cam vehiculeaza propaganda, inca din vara...

Spre deosebire de Emil Constantinescu însă, Traian Băsescu nu se va preda fără luptă. Pentru ce luptă? Pentru a nu-şi încheia mandatul prezidenţial printr-o înfrângere, pentru a ajuta forţele de dreapta să rămână o prezenţă semnificativă pe scena politică, pentru a-l desemna ca succesor pe omul pe care îl consideră el potrivit şi, nu în ultimul rând, poate pentru a-şi pregăti următoarea etapă în cariera politică....

Cu sprijinul unui Traian Băsescu plecat cu fruntea sus de la Cotroceni, şansele lui MRU de a-i succeda sunt maxime. Caz în care pe cine ar putea desemna ca viitor premier al României? Poate pe Traian Băsescu?
:rolleyes:
(goarna: ziarul romania "libera")

... vai de pacatele lor... nicio sansa!:))
@lee_vu a scris:
faceţi ce depinde de voi pentru a-i dizloca şi înlocui
(cu cine?)

Pai... dizlocarea si inlocuirea asta depinde de "materialul" (alternativ) oferit pe liste. Unde alternativa teoretica ar fi USL = PSD + PNL. Dar, de data asta PNL va strica voturile USL producand repulsie prin "cacareanu", dupa care va parasi alianta prin tradare, ca de obicei. Tehnica "pionului otravit" din jocul de sah. Avantaj /MRU. Nu? :)

P.S. La urma urmelor si prin '92 PNL (Campeanu) a atacat in tot teritoriul pe proprii "pui", pe cei de la PNL-AT (H.Rusu).
Acum merge si cu Becali :) Penibili!
Ultima modificare: Duminică, 25 Noiembrie 2012
ContSters184021, utilizator
easy ride on!: ...dizlocarea si inlocuirea asta depinde de "materialul" (alternativ) oferit pe liste...


nu... dizlocarea si inlocuirea e ceruta insistent (a depins), de 4-5 ani, de "materialul" existent (stiti, ca la fotbal, un prost "jucator", caruia i se striga din tribune, "cere-te afaraaa"...)

avantaj "alifie"? nu!

p.s. pdlului asociere cu mru, neamtu si pavelescu ii trebuia... ce caraghiosi si stupizi... fiind alianta (ard) nu va intra nici macar in parlament... ca ii trebuie 9 procente, ca alianta... cu 5-7 procente (cat va lua ard), ca partid necamuflat, singur, pdlu' poate avea o sansa (sa intre in parlament):))



Ultima modificare: Duminică, 25 Noiembrie 2012
ContSters257414, utilizator
Exista o vorba: "Bancu-i vechi, prostu-i nou"
In Romania, daca la altceva nu exceleaza, productia de prosti este continua si invers proportionala cu cresterea productiei si productivitatii muncii.
In tara Caritas si FNI, este normal ca cetateanul sa creada ca oratorii de pe ecrane au crescatorii de bani, ca sa le mareasca ajutoarele sociale, pensiile si salariile.
Este cel putin ciudat ca de cand favoritii galben-rosii guverneaza, oamenii sunt asa de multumiti incat nici militarii disponibilizati, nici pensionarii, nici sanitarii, profesorii, etc. nu mai ies la demonstratii, desi euro a crescut, pretul alimentelor de baza a crescut galopant, au mai plecat oarece investitori si somajul a crescut-spre fericirea fostilor protestatari.
In atare situatie, in urmatorii ani vor fi la fel de fericiti, daca nu mai fericiti, cu euro tinzand spre cifra 6 sau, de ce nu, poate vor invata sa numere rublele.

La multi ani, tuturor !

Din pacate, se adevereste inca o data, ca lupul isi schimba parul, dar naravul, ba.
Iar ne-a explicat base ca seful DNA si procurorul general ar trebui numiti de csm si nu de ministrul justitiei. Normal, pentru ca acum ministrul justitiei e Mona Pivniceru. In 2005, cand ministrul justitiei era monica macovei, atunci era in regula sa fie numiti de ministru.
Deci, aceeasi unitate de masura, cand e in interesul meu, e buna, cand nu mai e in interesul meu, nu mai e buna.
Cum ne explica el ca trebuie sa avem o justitie independenta ca sa putem evolua. Cred si eu ca vom "evolua" cu haineala sefa la csm, morar la DNA, aspazia la CCR, etc.

Alte discuții în legătură

Psd a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregãtesc de ruperea usl ContSters257414 ContSters257414 [b]Surse- PSD a dat semnalul în teritoriu: baronii se pregătesc de ruperea ... (vezi toată discuția)
1.500.000 de voturi falsificate la referendum? ContSters257414 ContSters257414 [i]Numai din descoperirile făcute de DNA, numărul voturilor fraudate se ridică la aproximativ 1,5 milioane. Dacă la acestea se adaugă cele descoperite de ... (vezi toată discuția)