avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - Sediu profesional intr-o casa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - Sediu profesional intr-o casa

Urmeaza sa stabilim sediul profesional al PFA-ului intr-o casa.
Intrebarile mele sunt:
- trebuie sa individualizez cumva o camera in sensul stabilirii sediului profesional, dintre camerele casei? daca da, cum fac individualizarea camerei? sau las in contractul de comodat, in mod generic, ca sediul va fi la adresa casei?
- mai este nevoie de acordul vecinilor? (eu cred ca nu).
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: agapimarius , utilizator 14:55, 8 Martie 2016
Am inteles. Interesant :)
Daca imobilul(casa) este detinuta in totalitate de un singur proprietar atunci nu aveti nevoie de acordul"vecinilor".
Contractul de comodat puteti sa-l incheiati pe toata casa fara sa mai fie nevoie sa individualizati vreo camera anume si ca sa va raspund si cum se poate identifica si camera 1,2, etc. se scrie in act ca vi se da camera 2, conform anexei atasate(si aceasta va fi planul casei pe care hasurati camera cu pricina si scrieti cam.2, sa zicem....)
Nu uitati la contractul de comodat sa-i treceti pe toti proprietarii casei, in conformitate cu dovada de proprietate pe care trebuie sa o duceti si pe ea la registru.
Pentru adresa veti mentiona doar: se da cu titlu de folosinta gratuita spatiul din Bucuresti, sector x, str. Flori de Mai, nr. 24, spre a-i servi drept sediu social, (fara sa mai mentionati camera, etc.)
Ultima modificare: Luni, 8 Octombrie 2012
ContSters259670, utilizator
Va multumesc.
Buna ziua, referitor la Sediul Profesional si la stabilirea impozitului pe 2016, eu detin PFA cu sediul profesional intr-o casa, dar activitatea propriu zisa o desfasor pe teren, nu desfasor nici o activitate economica in casa unde este inregistrat PFA ca sediu profesional. Va rog sa-mi spuneti cum procedez sau ce declaratii ar trebui sa completez si unde si cum se depun.
Va multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediul social si administrativ-firma bcmastercompany bcmastercompany Buna ziua, vreau sa imi deschid o firma care are domeniul de activitate comert cu jucarii. Eu locuiesc intr-un apartament inchiriat si as vrea sa imi fac ... (vezi toată discuția)
Doua firme la aceeasi adresa ? nicol_stnn nicol_stnn Buna ziua, intampin urmatoarea problema, vreau sa infiintez o firma pe caen 6202 ca sa pot incheia un contract, problema este ca as dori sa folosesc ca si ... (vezi toată discuția)
Doua srl in acelasi apartament?! AlexCost AlexCost Buna ziua, Intr un apartament de doua camere isi are sediul social un Srl. In adresa sediului social este mentionat si \"Camera 1\". Intrebarea este: Mai pot ... (vezi toată discuția)