Buna seara as dori va spuna ca v-am scris de multe ori cu tot felul de probleme care dvs mi-ati raspuns la mesajele mele.Am avut cateva procese ca de un an ne tot judecam si nu rezolvam nimic din cate se vede.El anul trecut m-a dat in judecata ca sa ii fac adn la fata sa se convinga ca este fata lui s-a convins si judecatoarea i-a spus sa plateasca pensia alimentara eu mi-am urmat avocatul si l-am dat in judecata pentru pensia alimentara din urma si majorarea pensiei,dupa care sora lui este avocata si in acelasi dosar a bagat niste documente pentru drepturi comune.Plus ca el nu lucreaza la 34 de ani si nu va vrea sa se angajeze niciodata ca nu plateasca pensia alimentarea la copil el va trebui sa de de 4 ani penie si nu i-a platit nici un ban si nici nu a vizitat copilu in tot acesti ani.Judecatoarea nu il obliga la pensie aliimentara a spus ca de unde sa imi dea daca el nu lucreaza ar trebui sa ii oblige cu ceva.Plus ca el are 2 plangeri la politie si una la parchet chiar nu exista nici o lege pentru a il obliga la pensie alimentara?In font nu da pentru mine ca eu lucrez da pentru copilul lui si am avut proces si va spuneam ca sora lui este avocata si el vrea drepturi comune el nu a platit dar i s-au dat niste drepturi comune si cum timp de 6 luni sa vina sambata la domiciliul meu o ora sa o vada si dupa 6 luni sa ma duc eu acasa la el cu fata sa se obisnuiasca de vineri pana duminica eu nu voi duce dar pe fata i-o pot da dar daca nu se va obisnui fata la el acasa oare mi-o va da inapoi?Dar daca nu i-o dau la el acasa ce voi pati?Daca ma da iar in judecata pentru un program nou si nu ma voi prezenta ce se intampla primesc amenzii?Si cam ce suma?Ar putea sa vina cu politia la mine sa i-a copilu daca are ordin judecatoresc?Daca vine dupa 6 luni sa nu vina la mine doar dupa 6 luni sa i-a copilul si copilul nu il cunoaste binenteles ca va plange nu e asa?Si daca eu nu vreau sa vada copilul pana nu va plati pensia alimentara?Copilul are varsta de 5 ani va multumesc si sper sa imi raspundeti.
Uitati-va cu cata usurinta in schimb sunt suspendate executarile care privesc chiriasii ce ocupa abuziv casele oamenilor, deposedati de un fost regim autoritar si batjocoriti de actualul , sau priviti la suspendarile date in beneficiul cluburilor de fotbal, intrati pe noulportal, cautati cererile de suspendare si veti putea trage o concluzie trista, cui si de ce i se incuviinteaza suspendarea. Onor instanta nu stie nici macar ca recomandarile CEDO sunt in sensul evitarii "executarii" unui copil (ma refer la program de vizitare nu incredintare) sau ca exista un RIL despre obligatiile de a face intuitu personae.
Carte mai subtire, dar tupeu si aroganta de semizei pe pamant...cat incape!
Legiile sunt prea aberante si prea tampite la noi in Romanica asa tara sa nu tina cu poporul eu nu am vazut de cand sunt chiar asa si judecatorii sa nu tina cu oamenii sub nici o forma le acorda drepturi tatiilor care mi se pare o absurditate din moment ce el nu s-a interesat de cresterea copilul de 4 ani si jumatate pentru ca si copilul meu are 5 ani pentru ca de la 6 luni cand fetita era mica ne-am despartit am plecat de acasa cu fetita la parintii mei.Si a vazut-o anul acesta pentru testul ADN ca mi-a spus ca nu este copilul lui s-a convins ca este fata lui si din mai cand a vazut-o in parc din mai nu a mai vazut-o deloc si nici un telefon nu a mai dat ca sa afle de starea copilului desi copilul toata vara a fost bolnav a fost internata in spital ca a fost foarte bolnava plus ca a avut si piciorul in ghips si el nu stie de nimic din toata treaba asta si plus cand am avut procesul nu m-a intrebat nimic de copil nici macar nu m-a bagat in seama si a trecut pe langa mine cu nasul pe sus.Nu se poate sa ii se acorde lui drepturi comune din moment ce el nu se intereseaza de copil sub nici o forma de pensia alimentara ce sa mai vorbim ca nu il obliga nimeni sa plateasca mai ales ca el nu lucreaza dar ii fac plangeei penale la politie peste plangeri ca tre sa se i-a o decizie copilul acesta nu traieste cu aer si el sa asteapta sa o i-a la el acasa sa isi bata joc de copil el vrea sa se razbune pe mine ca stie ca eu nu mai pot face copii si copilul meu este viata mea.Desi mai mult de asta vrea acest copil ca sa se razbune el nu a stiut ce ii trebuie la copil si nu s-a implicat niciodata in cresterea copilului el vrea sa o i-a acum ca sa ma oftice pe mine si sa sufar eu ca copilul meu sa ma urasca mai tarziu.In fine ce sa spun decat ca nu ma asteptam la hotararea de la judecatoarea aceasta ce legi exista si la noi stupide rau dar ce sa mai zicem traim in Romanica.
Am si eu o nelamurire referitor daca copilul este in grija mea adika eu am custodia copilului meu si as dori sa plec din tara intr-o vacanta cu el am nevoie de semnatura fostului sot pentru a pleca intr-o vacanta cu copilul?Chiar ma intereseaza asa ceva va multumesc
Daca pe sentinta scrie"autoritate parinteasca comuna si domiciliul la mama", aveti nevoie de procura notariala de la tata copilului, in care sa fie specificat intervalul deplasarii, destinatia, traseul. De fiecare data cand vreti sa plecati cu copilul, aveti nevoie de aceasta procura.
Daca pe sentinta scrie "autoritatea parinteasca va fi exercitata de doamna dana-scmpk", atunci, cu sentinta devenita definitiva si irevocabila puteti iesi oricand din tara cu minorul.
Va multumesc tare mult ca m-ati ajutat in legatura cu toate problemele acestea si eu o sa intreb pe avocatul meu ce scrie pe sentinta va multumesc tare mult inca o data tuturor.O seara minunata.