avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DATA INCETARII UNUI CONTRACT DE MUNCA?!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DATA INCETARII UNUI CONTRACT DE MUNCA?!

La noul loc de munca intampin o situatie putin cam ciudata.Apelez la acest forum pentru a ma lamuri ...
Va rog sa imi spuneti care este data incetarii unui contract de munca...tinand cont ca este incheiat pe o durata determinata (01.01.2012-01.10.2012)
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:14, 12 Octombrie 2012
Intra-devar, daca c.i.m expira pe 01.10.2012, aceea este si data incetarii de drept.

Nu scrie nicaieri ca data incetarii nu poate fi zi lucratoare ....cred ca este o eroare in REVISAL , perioada trebuie sa fie 01.01.2012 - 01.10.2012 ...
Eu cred ca se face confuzie intre data incetarii si data de sfarsit a contractului.
Pentru mine:

i) la data expirarii termenului contractului individual de munca incheiat pe durata determinata;

este prima zi lucratoare dupa data de sfarsit a contractului.....

Nu se face nicio confuzie .. cele doua date nu pot fi diferite .. textul de lege nu face nicio referire la prima zi lucratoare dupa data de sfarsit a contractului .. care este textul de lege acre prevede asa ceva?

In prima zi lucratoare dupa data de sfarsit a contractului, deja c.i.m. este incetat de drept ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire cim perioada determinata romservinvest romservinvest Bună ziua, Vă rog frumos să mă ajutaţi cu un răspuns: am un cim pe perioadă determinată care expiră la 30.09.2012. Prelungirea lui se va face cu ... (vezi toată discuția)
Incetare cim perioada determinata carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Am un angajat cu CIM per. det pana la 31.12.2013. In decizia de incetare voi trece : inceteaza CIM cu 31.12.2013 sau 01.01.2014 ? Eu ... (vezi toată discuția)
Incetare cim pentru a beneficia de somaj anymaryh anymaryh Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu o solutie la aceasta problema : un angajat are cim pe perioada determinata de 3 luni (23.01.13 - 22.04.13) pe perioada ... (vezi toată discuția)