avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... admitere barou 2013
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

admitere barou 2013

Buna ziua,
O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din concurenti?!
Avantaje EI: mai ne iau vreo patruzeci de miliarde de lei vechi. Avantaje NOI: nu intrerupem invatatul (si sperantele).
Haideti sa initiem un nou topic: examen admitere barou (iarna) 2013.
Multumiri.
buna,
unde ai gasit grilele online? eu nu le gasesc :)
cartile scrise de Udroiu imi plac foarte mult, as vrea sa vad cum sunt grilele,
buna, ma poate ajuta si pe mine cineva cu sintese pe noul cod civil?
ion_danci@yahoo.com
pls
Nu pot sa nu remarc diferenta enorma intre ce se discuta pe forumul pt admitere in magistratura si ce discutii se poarta aici...(900 pag dezbateri pt Inm-9 pag pt barou).
Eu am sustinut examenul pt barou in ultimii doi ani si datorita superficialitatii nu am reusit sa ma aflu printre cei admisi.
In cazul in care aveti unele nelamuriri in ce consta acest examen,eu ca si concurent in ultimii doi ani va stau la dispozitie in limita timpului disponibil pentru a va raspunde.
Spor la invatat tuturor!!!

[Editat - incercati totusi sa va abtineti, discutiile degenereaza dupa constatari de genul celor facute de dvs., multumesc]
Ultima modificare: Vineri, 1 Martie 2013
Admin, administrator
~ Conținut șters la cerere ~
Buna,
cum stati cu invatatul?
foarte foarte mult...........

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2015 manuale AvSD AvSD Buna ziua, ce [b]manuale si carti de teste[/b] folositi pentru a invata pentru admitere? Eu am studiat in cadrul facultatii dupa codurile vechi si m-ar ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2014 manuelle manuelle Buna ziua. Pentru admiterea in barou 2014 la Penal trebuie invatat de pe noul cod? Acesta intra in vigoare in februarie 2014. Lucrarile de specialitate dupa ... (vezi toată discuția)