avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcularea concediului medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcularea concediului medical

Buna ziua.am urmatoarea situatie;
-cm -initial intre 30.07.12-31.07.12-cod diagnostic 512 si cod indemnizatie 01-
2 zile suportate din fond salarii firma-este corect?
-cm-in continuare intre 01.08.12-03.08.12-cod diag.512-cod indemnizatie 01-3 zile -din ce fond le voi suporta?
-cm-initial intre 04.08-13.08.12 si 14.08.12-31.08.12- cod diag.513 -cod indemn.01-5 zile vor fi suportate de unitate si dif de zile din fd.sanatate?
Venit brut lunar 770ron /lunar ,de 6 luni consecutiv.
Cum voi calcula aceste cm si care vor fi veniturile ce trebuie sa le iau in calcul la stabilirea venitului mediu /zi, si din ce fonduri le voi inregistra.
Multumesc anticipat pt ajutor. Ne sinteti de mare ajutor noua incepatorilor si nu numai.
Cel mai recent răspuns: marianavatany@yahoo.com , utilizator 09:36, 15 Octombrie 2012
Pentru perioada 3o-31.07.se suporta de firma din fondul de salarii.
In continuare, 01-03.08.se suporta tot de firma din fondul de salarii.Primele 5 zile se suporta de catre angajator,acestea fiind si zile lucratoare.
Initial intre 04-13.08.,3 zile se suporta de firma 6-8.08(2 din 5 sunt zile nelucratoare).Intre 09 si 13.08 se suporta din FNUASS- 3 zile.Pentru acest initial se schimba si media zilnica.Se iau in calcul in ultimele 6 luni,atat zilele de concediu medical pentru perioadele de mai sus,cat si sumele calculate pentru aceste zile.
Cred ca perioada 14-31.08 este in continuare,sau trecuta pe acelasi certificat,la externare.
Zilele lucratoare aferente acestei perioade -13 zile, se suporta din FNUASS.
Va multumesc tare mult pt ajutorul acordat.O zi frumoasa sa aveti .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! aș avea nevoie de ajutorul dvs. până pe 25.07 ... c_marusia c_marusia Bună ziua! Aș avea nevoie de ajutorul dvs. Până pe 25.07 am fost in CO, urmând a intra ulterior în concediu medical (prenatal) , însă a intervenit o ... (vezi toată discuția)
Calcul concediul medical marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Am un venit brut in ultimele 6 luni de 840ron/lunar si in luna sept. am 2 concedii medicale initiale amindoua cu 2 coduri de diagnostic diferite astfel; -1 ... (vezi toată discuția)
Concediu medical comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Pentru luna august am un salariat cu 2 certificate de concediu medical, si anume: a). 02-05 august, initial, cod ind. 01, cod diag. 653 b). ... (vezi toată discuția)