avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ajutor
Discuție deschisă în Executare silită

ajutor

am vazut pe site-ul min justitiei ca s-a incuviintat executarea silita ceruta de o firma de recuperari creante. eu pot ataca aceasta solutie?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:01, 16 Octombrie 2012
depinde de situatie. hotararea este irvocabila .
va incepe executarea silita.
puteti formula contestatie la executare daca aveti motive solide sa considerati ca executarea este abuziva
Ultima modificare: Duminică, 14 Octombrie 2012
Antoanela Geaman, Avocat
va multumesc.
este vorba de un conflict intre mine si romtelecom, care nu a respectat conditiile din contract(viteza internetului), am facut mai multe reclamatii in urma carora nu s-a intamplat nimic si in consecinta nu am mai achitat facturile pe care ei le trimiteau desi eu schimbasem furnizorul de servicii...
daca nu am bunuri pe numele meu, ci doar un salariu , ce se poate intampla?
Poprire pe salariu.
angajatorul meu este obligat sa faca acest lucru? incepand de cand?
ce procent din salariu ? daca mai sunt si alte propriri?
va multumesc.
Contractul incheiat cu furnizorul nu constituie titlu executoriu, trebuia sa va actioneze intai in judecata pt a obtine unul( o hotarare ) si abia apoi pusa in executare, cu incuviintare in prealabil de la instanta.
A avut loc un proces si nu v-ati aparat?

Cand se va ajunge la executare, angajatorul va retine 1/3 din salariu de la salariul urmator solicitarii de infiintare a popririi. Daca mai sunt si alte popriri, va retine pana la jumatate din salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validare poprire Popescu V. Alexandru Popescu V. Alexandru Poprirea este una din caile de executare silita pt.sume de bani. Daca s-a incuviintat executarea in instanta ( fara a se contesta de catre debitor ulterior)- ... (vezi toată discuția)
Credite yoona yoona Cine vrea sa ma ajute? Am primit la servici o proprire de la o banca unde am un credit de 6.212,00 lei ,pt care nu am reusit sa mai platesc rata din august ... (vezi toată discuția)
Litigiu leasing draganadrian draganadrian Am un litigiu cu o societate de leasing; dupa ce am predat masina, mai am sa le dau o suma de bani; sunt aproape de executarea silita (poprire pe salariu, ... (vezi toată discuția)