avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare in munca in timpul concediului de boala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare in munca in timpul concediului de boala

buna seara
am inca o probelma si caut o rezolvare cum ar fi:
o persoana este angajata dar a intervenit o boala destul de neplacuta , tuberculoza, a fost internata 2 luni dupa care a iesit si primeste concediu de boala lunar timp de 6 luni am inteles , atata dureaza tratamentul. Dar aceasta persoana fiind foarte activa doreste sa se angajeze mai repede cu 2 luni , ininte sa ii expire perioada de tratament. Se poate angaja la o firma in coditii legale?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters30121 , utilizator 14:25, 1 Mai 2009
davideg a scris:

Pai omul nu vrea sa lucreze la o alta firma, vrea sa nu-si efectueze tot concediul medical prescris de medic.Dar oricum va trebui sa intre in comisie...

Dna contabil davideg, de ce nu va pastrati dvs opiniile doar pentru domeniul contabilitate? Am vazut si urmarit o seama de mesaje eronate date pe aici din partea dvs si nu mi se pare deontologic sa incercati sa va afirmati pe un domeniu pe care nu-l stapaniti si va rog sa citit corect ce posteaza userul...
georgeserban a scris:

davideg a scris:

Pai omul nu vrea sa lucreze la o alta firma, vrea sa nu-si efectueze tot concediul medical prescris de medic.Dar oricum va trebui sa intre in comisie...

Dna contabil davideg, de ce nu va pastrati dvs opiniile doar pentru domeniul contabilitate? Am vazut si urmarit o seama de mesaje eronate date pe aici din partea dvs si nu mi se pare deontologic sa incercati sa va afirmati pe un domeniu pe care nu-l stapaniti si va rog sa citit corect ce posteaza userul...

Pt. ca am inteles esenta problemei.Termenul de "o firma"era generic.Nu se referea in mod explicit la o alta firma ci la o firma in general.

"In plus, inteleg sunt de acord ca discutiile din Forum nu constituie consultanta juridica"
Dvs.ce intelegeti din aceste conditii de postare si de participare la discutii?
Aici discutam, ne sfatuim, ne imprietenim eventual, nu trimitem oameni la spanzuratoare si nu dam verdicte si hotarari irevocabile, nu suntem organe de control si nici instante de judecata.
Daca aveti ceva personal cu mine, aflati ca nu ne situam in competie interspecifica intre specii , deoarece metabolizam si subzistam pe biotopuri diferite.
O seara buna!
:duh: Ei da, foarte corect raspunsul, abracadabrant dar corect ... cred. :stunned:
Ultima modificare: Luni, 26 Ianuarie 2009
Profesional New Consult, Consilier juridic
~ Conținut șters la cerere ~
Dicţionarul explicativ al limbii române
Cuvânt:
ABRACADABRANT - Definiţia din dicţionar
Sursa: DEX '98
adj. v. bizar, ciudat, curios, excentric, extravagant, fantasmagoric, fantezist, inexplicabil, insolit, năstrușnic, neobișnuit, original, paradoxal, singular, straniu.
Ce vi s-a parut asa?Poate doar este pertinent.

Alte discuții în legătură

Daca o persoana a fost bolnava si internata ... oprita oprita Va salut cu mult respect: Daca o persoana a fost bolnava si internata cu TBC urmind in continuare tratament, primesste de la stat o indemnizatie lunara, si ... (vezi toată discuția)
Obligatia firmei in cazul unei boli contagioase CHMarius CHMarius Buna ziua, Un coleg de servici a fost internat recent pentru ca scuipa sange si a fost depistat cu TBC. Firma la care lucrez omite subiectul..ei zic ca nu ... (vezi toată discuția)
Concediu medical Stefana Balazs Stefana Balazs Buna ziua! Ma aflu într-o situație pe care nu stiu sa o gestionez. Sunt angajată la o firmă din iulie 2019 iar in septembrie am fost diagnosticata cu ... (vezi toată discuția)