georgeserban a scris:
davideg a scris:
Pai omul nu vrea sa lucreze la o alta firma, vrea sa nu-si efectueze tot concediul medical prescris de medic.Dar oricum va trebui sa intre in comisie...
Dna contabil davideg, de ce nu va pastrati dvs opiniile doar pentru domeniul contabilitate? Am vazut si urmarit o seama de mesaje eronate date pe aici din partea dvs si nu mi se pare deontologic sa incercati sa va afirmati pe un domeniu pe care nu-l stapaniti si va rog sa citit corect ce posteaza userul...
Pt. ca am inteles esenta problemei.Termenul de "o firma"era generic.Nu se referea in mod explicit la o alta firma ci la o firma in general.
"In plus, inteleg sunt de acord ca discutiile din Forum nu constituie consultanta juridica"
Dvs.ce intelegeti din aceste conditii de postare si de participare la discutii?
Aici discutam, ne sfatuim, ne imprietenim eventual, nu trimitem oameni la spanzuratoare si nu dam verdicte si hotarari irevocabile, nu suntem organe de control si nici instante de judecata.
Daca aveti ceva personal cu mine, aflati ca nu ne situam in competie interspecifica intre specii , deoarece metabolizam si subzistam pe biotopuri diferite.
O seara buna!