avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Codul muncii - furturi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Codul muncii - furturi

Buna ziua,am si eu o problema,respectiv la locul de munca a avut loc un furt. In timp ce eram in pauza si colega mea era ocupata cu o clienta,un individ a intrat in magazin si a sustras bani din casa de marcat. A fost anuntatata politia,s-a facut plangere,au luat declaratie colegei mele,mie nu,pt ca nu eram la fata locului cand s-a intamplat,au vizionat camerele de luat vederi si s-a vazut foarte clar cum s-a operat furtul. Acum angajatorul a decis ca suma furata sa o platim noi,cele care am fost pe tura,chiar daca nu a fost din vina noastra. As dori sa stiu ce pot face in acest sens? Daca ii dau in judecata am sanse de castig? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:16, 17 Octombrie 2012
In acest caz, parerea mea este ca daca v-ati trecut acolo in pauza de masa nu aveti cums a fiti trasa la raspundere ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema morosanucristian morosanucristian lucrez la o firma de curierat si acum cateva zile am pierdut o suma de bani din incasarile facute pe teren...seful de la firma unde prestez eu servicii mia zis ... (vezi toată discuția)
Răspundere patrimoniala Onestean Onestean Bună ziua. Sunt angajat al unei firme de transport și de curând am fost implicat într-un accident de circulație eu fiind cel vinovat. Masina este ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca mihaimatei mihaimatei Buna ziua, Situatia prin care trec este urmatoarea:in urma cu aproximativ o luna am facut o greseala neintentionata la locul de munca.In urma acestei erori ... (vezi toată discuția)