avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1230 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene pentru cultura vita de vie sau pomi ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene pentru cultura vita de vie sau pomi fructiferi

Buna ziua!
Detin cam jumatate de hectar, pana intr-un hectar de teren agricol. As putea avea acces, in calitate de persoana fizica, la fonduri europene nerambursabile, pentru a putea planta pe acel pamant vita de vie sau pomi fructiferi?sau daca puteti sa imi spuneti unde m-as putea informa despre acest aspect.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 12:31, 23 Octombrie 2012
aici gasi un ghid pe intelesul tuturor pentru acordarea fondurilor nerambursabile pt agricultura, pe axe prioritate:[ link extern ]
din cate stiu, in decembrie urmeaza publicarea proiectelor pentru anul 2013

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile pomi fructiferi lulu27 lulu27 Buna ziua , in prezent detin o proprietate la tara( casa plus teren ) unde am vreo 60 de pomi fructiferi (ciresi , gutui, caisi , peri , visini, pruni ) ... (vezi toată discuția)
Despre fonduri europene Sibova Sibova Buna ziua , sunt un tanar comerciant dar cu multe cunostinte in agricultura , de curand sunt interesat de fondurile europene , mentionez ca lucrez cam 2ha de ... (vezi toată discuția)
Proiecte pomi fructiferi daniyotescu daniyotescu =D>=D> Buna ziua , in prezent detin o proprietate la tara si teren aproximativ,3000m unde am plantati peste 100 de pomi fructiferi (ciresi , gutui, ... (vezi toată discuția)