avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Proiecte pomi fructiferi
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Proiecte pomi fructiferi

=D>=D>
Buna ziua ,

in prezent detin o proprietate la tara si teren aproximativ,3000m unde am plantati peste 100 de pomi fructiferi (ciresi , gutui, caisi , peri , visini, pruni ,nuci) . Se mai poate planta poate inca vreo 500de pomi fructiferi. Am 42de ani ,lucrez . Intrebarea mea este daca pot accesa Fonduri Europene Nerambursabile - pomi fructiferi si ce trebuie sa fac , ce acte imi sunt necesare ?

Va multumesc !

Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:28, 5 Martie 2014
Ministerul agriculturii are in vedere un program special pentru pomicultura. Inca nu este dat publicitatii, se lucreaza la el. Ca recomandare este sa mai luati in arenda/concesiune teren sau sa va asociati mai multe persoane deoarece 3000 de mp nu va sunt suficienti pentru accesare. Va recomand sa cititi despre viitoarele masuri care sunt publicate spre consultare pentru a vedea ce conditii de eligibilitate va sunt necesare
[ link extern ]
De asemenea va rog sa cititi si lista de coeficienti cu care se calculeaza unitatea economica.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile pomi fructiferi lulu27 lulu27 Buna ziua , in prezent detin o proprietate la tara( casa plus teren ) unde am vreo 60 de pomi fructiferi (ciresi , gutui, caisi , peri , visini, pruni ) ... (vezi toată discuția)
Gard comun Savu Luciana Savu Luciana Am un teren la care am cadastru și intabulare pe o latură a acestui teren am un gard de sârmă pe răzor sunt câțiva pomi fructiferi de peste 60 de ani. ... (vezi toată discuția)
Taierea unui nuc de pe proprietate privata mariapopescu mariapopescu Pentru taierea unui nuc crescut razlet pe proprietate privata este nevoie de autorizatie? Legea din 2008 care completeaza legea pomiculturii din 2003 ce ... (vezi toată discuția)