avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... scutire taxa timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

scutire taxa timbru

Buna ziua...in baza art 17. legea 146/1997 institutiile publice sunt scutite de taxa judiciara de timbru, nu? Pe o citatie primita am fost somati sa platim aceasta taxa calculata normal la valoarea litigiului-care este foare mare. Ce pot sa fac in aceasta situatie, fara sa mi afecteze desfasurarea litigiului?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ramona24 , utilizator 09:40, 1 Noiembrie 2012
Formulati o cerere de restituire a taxei adresata instantei, indicand numarul de dosar si aratati motivele si temeiul de drept.
mersi alv 84.
La primul termen -verbal-pot solicita direct Instantei restituirea ei sau trebuie neaparat in scris?
Puteti solicita si oral in fata instantei si se va consemna in incheierea de sedinta.
va multumesc!!=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru . scutire primaria mun bucuresti? RADU SAVALACHE RADU SAVALACHE Buna ziua. Solicit o parere cu privire existenta/inexistenta platii taxei de timbru, a P.M.B- prin Primarul General intr-o actiune in constatarea dreptului ... (vezi toată discuția)
Primaria poate acorda scutire de la plata taxelor judiciare de timbru? mada75lina mada75lina am si eu o intrebare cine poate acorda scutire pt. taxa judiciara de timbru? poate acorda directia de impozite si taxe a primariei? eu lucrez acolo si am ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru victor.tudor victor.tudor Buna seara Am contestat in instanta o somatie de plata emisa de CAS. Dupa depunerea contestatiei am primit citatia in care mi se aduce la cunostinta printre ... (vezi toată discuția)