avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar ,amenda..sau mai rau?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar ,amenda..sau mai rau?

buna.va rog din suflet AJUTATI MA cu un sfat sunt Disperat!lucrez de2ani in italia la acelasi post ca badanta!batrana s a imbolnavit si a fost dusa la spital.am fost trimisa intr un magazin sa cumpar cate ceva pt ea pt spital!am liber joia si duminica,darnu ies pt ca nu cunosc pe nimeni!si ma plateste daca stau!am documente de sedere,de munca tot!in acest magazin mi s a ntamplat nenorochreaVIETII!am fost tentata si am furat ngisteproduse in val de200de euro!am realizat gravitatea faptei dupa ce m au prins!mentionez k am returnat tot,n aveam bani sa platesc,n am reaktionat violent,am recunoscut tot!nu mi explik fapta,e prima abatere!am fost dusa la sectie!akum mi a ajuns o hartie ca au sufibiente probe pt un proces!ce mi se va ntampla?am mama si bunika bolnave de cancer,am23de ani..nu stiu c a fost in capul meu..e stres.oboseala unde lukrez pt k batrana are Alzhaimer ultimul grad,cancer la plamani,tipa zi si noapte.cu salariul de aici intretin8persoane in Romania!ajutati ma va rog!multumiri infinite:((#-o#-o:((:((
Cel mai recent răspuns: blondaiulia , utilizator 11:04, 24 Octombrie 2012
ma scuzati,dar dupa legile romane ce as putea pati?amenda sau...inchisoare?
Nu are relevanta intrebarea dumneavoastra, nu sunteti judecata dupa legislatia penala romana, ci dupa cea italiana!
In Romania ar fi posibil ca o asemenea situatie sa se finalizeze cu o amenda avand in vedere ca prejudiciul a fost recuperat, sunteti la prima abatere, ati dat dovada de sinceritate in declaratii etc.
In Italia situatia ar putea fi diferita de ceea ce v-am relatat.
Ultima modificare: Luni, 22 Octombrie 2012
Lucian Huzum, Consilier juridic
blondaiulia a scris:
[...]am inteles ca am un avocat din oficiu.

Doar ati inteles ca aveti avocat din oficiu si nici macar nu ati fost curioasa sa luati legatura cu acesta #-o ?

imi poate afecta cazierul aceasta fapta?:help:
ba da am sunat o pe doamna avocat,a zis ca trebuie sa faca cererea pt ritirarea tuturor documentelor legate de mine.ca ar fi suficiente probe inkat sa se finalizeze acest caz.dar eu n am mai fakut nhci inainte nici dupa nimic!nu cunosc limba ft bine deci nu nteleg prea multe

Alte discuții în legătură

Lovire sau alte violente costy_sav costy_sav buna ziua.as vrea dak puteti sa ma mai linistiti si pe mine.in urma cu un am am avut o altercatie cu o persoana in afara tari.intr.o searea dupa cateva pahare ... (vezi toată discuția)
Renta viagera in dreptul civil italian risnovean mihaela risnovean mihaela Buna ziua, Sunt interesta de particularitatile contractului de renta viagera in legislatia italiana, unde as putea gasi informatii despre acest ... (vezi toată discuția)
Examen traducãtor stiinte juridice limba italianã 2012 - procedura si exemple de subiecte alinapatrevita alinapatrevita Buna seara! Ma poate ajuta cineva cu privire la cateva lamuriri legate de acest tip de examen ? As fi interesata mai exact de taxa ce trebuie platita pt ... (vezi toată discuția)