avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... ajutor penru persoana cu handicap de gradul 1
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

ajutor penru persoana cu handicap de gradul 1

buna ziua am un frate care e pensionat pe caz de boala si acum a suferit o amputatie a piciorului drept ma intereseaza daca beneficiaza de marirea pensiei si de insotitor si daca acesta avand in vedere gradul de handicap
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:38, 25 Octombrie 2012
Persoana in cauza detine certificat/decizie de incadrare in grad de handicap ?
inca nu pentru ca e la spital si pe urma sa mearga la comisie
Numai comisia de expertiza medicala se poate pronunta si poate emite decizie de incadrare in grad de handicap,in raport de care poate sau nu titularul sa beneficieze de facilitatile L nr 448/2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru persoane cu handicap machita machita Tata socru are arterita si i s-a amputat laba piciorului,poate beneficia de pensie de handicap?eu pot fi ca ingrijitoare[insotitoare]pentru dumnealui,cu carte ... (vezi toată discuția)
Certificat grad handicap conycony conycony Buna seara Limfomul Hodgkin sau boala Hodgkin este o forma de cancer a sistemului limfatic. In speta, este vorba despre o persoana careia i s-a ... (vezi toată discuția)
Incadrarea in grad de handicap rusumariana rusumariana buna ! salut cu respect ! as vrea sa va rog sa imi raspundeti la o intrebare. daca tatal meu are ambele picioare amputate, are dreptul la insotitor sau ... (vezi toată discuția)