avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Coloana de gaze de pe scara ??!!!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Coloana de gaze de pe scara ??!!!

Buna ziua! In anul 2008 coloana de gaze pentru centrale termice de apartament de pe scara blocului era ridicata pana la etajul 2. Eu locuind la etajul 4 a trebuit sa ridic acea coloana pe banii mei, deoarece vecinii nu erau de acord sa plateasca cheltuielile, ei fiind racordati la CET. Acum au inceput sa se intepe in coloana de gaze de pe scara fara aprobarea mea care sunt proprietar de coloana de la etajul 2 la 4 si coproprietar de la parter la 2. Ce pot face pentru a recupera banii care i-am platit sa ridic coloana de gaze ? Fara aprobare s-a legat inclusiv presedintele de asociatie.
Cel mai recent răspuns: robert1958 , utilizator 08:23, 16 August 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor la centrala de apartament monatedys monatedys in cazul in care intr-un condominiu in care toate apartamentele sint proprietate personala si unde exista 16 proprrietari care au instalat centrale de ... (vezi toată discuția)
Coloana gaz parte comuna + individual Melabella Melabella Buna, Va rog sa ma ajutati cu niste informatii pentru a putea rezolva legal urmatoarea problema. Sunt locatara intr-o scara de 20 de apartamente, avem ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face dacă un coproprietar al țevii comune de gaz nu își dă acordul să se branșeze la ea și alți vecini? Moldovan Liviu28 Moldovan Liviu28 Sunt in situatia in care dorim bransarea la teava de gaze pe care o detin in copropietate 3 vecini. Unul dintre acestia ,respectiv ultimul care s-a bransat la ... (vezi toată discuția)