avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA decizie anulare tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

decizie anulare tva

buna ziua
am depus doua drconturi consecutive pe 0 asta pt ca nu a avut cine sa faca aceste deconturi,ma rog ,poveste lunga .I deea este ca trebuiau facute rectificative la ele dar inca nu s-au facut si intre timp am cionstatat ca s- a anulat inreg in scopuri de tva. Stie cineva cum se procedeaza in acest caz? unde trebuie mers si cu ce acte? cat dureaza reactivarea? Este vb de sectorul 5.
Se pot face rectificative acum si o cerere ca sa se revina la forma de tva anterioara?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: miha7070 , utilizator 14:54, 24 Octombrie 2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratie 099 ana_maria1 ana_maria1 buna seara a depus cineva 099?Stiti cat dureaza inregistrarea in scopuri de tva?AM depus doua deconturi trimestriale,consecutive pe 0 si mi s-a anulat din ... (vezi toată discuția)
Anularea certificatului de inregistrare in scopuri de tva (ro) Cristina Vasile Cristina Vasile Buna seara, Daca in trim. 1 am avut TV de recuperat (470 lei ), in trim. 2 am avut TVA 0 iar in trim. 3 am TVA de recuperat 500 lei xista posibilitatea sa ... (vezi toată discuția)
Tva anulat felisana felisana Firmei i-a fost anulat codul de tva cu data de 01.08.2012 pentru nedepunere deconturi. Din pacate am depus 099 dupa cele 180 de zile, am facut toate ... (vezi toată discuția)