Am urmatorul caz; 2 propietari al unui teren intravilan in jud. Tulcea pe care isi desfasoara activitatea diverse persoane fizice autorizate si diverse societati, iar noi trebuie sa incheiem contracte de inchiriere in decembrie anul curent pentru anul viitor. Intrebarea e unde inregistram aceste contracte (unde platim impozitul pe profit) daca ambii propietari locuiesc in Bucuresti dar in sectoare diferite iar unul detine 60%, celalalt 40% din teren.
Multumesc.
sa faca fiecare cate 3 exemplare de contract si sa mearga la AFP-ul sectorului de care apartine? pai si la pfa-urile si pj-urile cu care a incheiat ctr ce exemplar le da? nu cred ca m-am facut inteleasa. trebuie inregistrate niste contracte de inchiriere intre 2 propietari cu domiciliul in sectoare diferite si societati din jud tulcea. nu stim unde sa inregistram contractele, pt ca in tulcea ni s-a spus ca la domiciliul propietarului.
ma rog, nu am inteles, dar nu conteaza. mi se pare absurd sa dau persoanelor care au spatiu pe terenul meu 2 contracte unul cu un propietar si altul cu celalalt propietar inregistrate la fiecare in sector.
numai bine!