avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale inregistrare contracte din chirie teren pe persoana ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

inregistrare contracte din chirie teren pe persoana fizica - impozit pe profit

Buna seara,

Am urmatorul caz; 2 propietari al unui teren intravilan in jud. Tulcea pe care isi desfasoara activitatea diverse persoane fizice autorizate si diverse societati, iar noi trebuie sa incheiem contracte de inchiriere in decembrie anul curent pentru anul viitor. Intrebarea e unde inregistram aceste contracte (unde platim impozitul pe profit) daca ambii propietari locuiesc in Bucuresti dar in sectoare diferite iar unul detine 60%, celalalt 40% din teren.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 16:30, 1 Noiembrie 2012
Da, dar daca nu au aceasta viza care atesta ca proprietarii si-au declarat veniturile ei nu pot sa-si deduca cheltuiala cu chiria.
Pe de alta parte fiecare dintre dvs, proprietarii trebuie sa declarati suma pe care dvs o incasati din totalul chiriei conform cotei de detinere a proprietatii astfel incat sa fiti impozitati corect.
Termenul de depunere a declaratie este de 15 zile de la data incheierii contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament ContSters208396 ContSters208396 Doresc sa inchiriez apartament in Bucuresti cu 2500 Ron /luna, prin cotract, ce taxe va trebui sa platesc , la administratia financiara (vezi toată discuția)
Decizie de impunere pt pfa danm123 danm123 Buna ziua, Am un PFA cu sediul profesional in Bucuresti iar adresa din buletin este din alt judet. Domicilul fiscal al PFA este in Bucuresti (am depus forma ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat trebuie sa fie semnat de ambii proprietari nokita nokita Buna ziua, In primul rand va urez Craciun fericit si mult succes in tot ce intreprindeti! Sunt un nou utilizator al forumului dvs. pe care il gasesc foarte ... (vezi toată discuția)